Vakantiehuizen in Galicie

Vakantiehuizen in Galicië zijn mooie vakantieaccommodaties van veel gemakken voorzien. De vakantiehuisjes in Galicië zijn comfortabel en gezellig ingericht, het heeft een praktische keukenhoek, de vakantiehuizen met zwembad... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Galicie


Informatie

Vakantiehuizen in Galicië zijn mooie vakantieaccommodaties van veel gemakken voorzien. De vakantiehuisjes in Galicië zijn comfortabel en gezellig ingericht, het heeft een praktische keukenhoek, de vakantiehuizen met zwembad en het terras met barbecue zijn uitnodigend, de vakanties met huisdier zijn gezellig. De vakanties in Galicië zijn afwisselend, u vindt hier actieve vakanties en cultuurvakanties en prachtige vakanties in de natuur. Galicië staat bekend als het land van de 1000 rivieren, de rivieren komen vanuit het bergachtige landschap naar de kust, waar de de Rias vormen. De kust heeft gladde stranden zoals bij As Marinas en gevaarlijke kliffen van de Costa de la Muerte. In de winter vindt u hier relatief veel regen met een minimale temperatuur van 5 graden. Tijdens de zomer vindt u temperaturen maximaal rond de 20 graden. Bij Rias Altas vindt u magnifieke strandvakanties, steden en mooie vissersdorpen. Bij Rias Baixas kunt u prachtige kuuroorden bezoeken zoals A Toxa. Het binnenland is groen, evenals het landschap met de romantische dorpen. Boek een vakantiehuis in Galicië. 

Vakantiehuizen in Galicië voor cultuurvakanties.

Vakantiehuizen inGalicië zijn gezellige vakantieadressen voor hen die op zoek zijn naar een comfortabele vakantieaccommodatie in Galicië. Een vakantiehuis met zwembad is populair, de vakanties met huisdier zijn gezellig voor het hele gezin. De bekendste cultuurvakanties in Galicië is de wereldberoemde Way of Saint James, een route waarbij u langs talrijke kerken, kloosters, kapellen van hoge historische waarde komt. Santiago de Compostela is de eindbestemming van de legendarische pelgrimstocht. Het graf van apostel Santiago oftewel Sint Jacobus werd in de middeleeuwen ontdekt in Santiago de Compostela. U kunt deze route te voet maken, maar u vindt langs de hele route indrukwekkende fietsvakantieversies, compleet met bewegwijzering in de vorm van een schelp. Langs deze route vindt u veel streekgastronomie, deze culinaire cultuurvakantie heeft veel te bieden, taarten met vis en vlees, traditionele zoetigheden, vaak klaargemaakt in kloosters en de beroemde Robeiro wijn. Boek een vakantiehuis in Galicië voor deze wereldberoemde cultuurvakantie.

Vakantiehuizen in Galicië voor bijzondere vakanties.

Een vakantiehuis inGalicië is een mooie kans om kennis te maken met de traditie en folklore van Galicië. De vakantiehuizen in Galicië zijn comfortabel en compleet ingericht, een vakantiehuis met zwembad is een onbezorgde vakantie, de vakanties met huisdieren zijn gezellige vakanties voor het hele gezin. De vakanties in Galicië zijn veelbelovend, u vindt cultuur, natuur, historie, gezelligheid, gastvrijheid in deze regio. De folklore die u in Galicië tegenkomt vindt zijn basis in de Keltische en Gaelic oorsprong. U zult hier een zeer karakteristiek muziekinstrument vinden, namelijk de Gaita oftewel de doedelzak. Santiago van Compostelo is een zeer bijzondere stad, vanwege de belangrijke culturele waarde. Zo vindt u hier een plein met de naam Obra de Oro oftewel het werk van goud, het is het centrum van de stad en de stad is één groot museum. Of het plein van echt goud is of niet, het is een zeer belangrijke culturele bezienswaardigheid. Het Hospital Real uit de 14e eeuw was ooit een onderdak voor de pelgrims, nu is het een Parador de Turismo. Het is een van de vele mooie plekken en gebouwen in Santiago van Compostelo. Boek een vakantiehuis in Galicië.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/