Groepsaccommodaties Spanje

Genieten van de zon, zee en strand doet u in een groepsaccommodatie in Spanje. Maar wat Spanje nog meer heeft is een geweldige cultuur, heerlijk eten en prachtige landschappen. Bungalow.Net heeft diverse groepshuizen... Lees meer

Speciale Groepsaccommodatiesdeals in Spanje


Informatie

Genieten van de zon, zee en strand doet u in een groepsaccommodatie in Spanje. Maar wat Spanje nog meer heeft is een geweldige cultuur, heerlijk eten en prachtige landschappen. Bungalow.Net heeft diverse groepshuizen in Spanje, die kunt u huren wanneer u een weekend weg wilt gaan met uw vrienden bijvoorbeeld. Een familievakantie in een groot vakantiehuis is natuurlijk ook mogelijk. Bungalow.Net helpt u graag met het vinden van een groot vakantiehuis. Aan de Costa Brava kunt u mooie groepsaccommodaties voor 12 personen huren. En in Tarragona zijn er zelfs groepsaccommodaties tot 20 personen.

Betaalbaar weekendje weg in Spanje

Een weekendje een stedentrip maken naar Barcelona is een echte aanrader. Wanneer u een groot vakantiehuis huurt bij Barcelona kunt u de enorme basiliek Sagrada Família bezoeken of lekker gaan winkelen. Ook het stadion is de moeite waard om heen te gaan voor de voetbal liefhebbers. Er is nog veel meer te doen in de omgeving van de grote vakantiehuizen bij Bungalow.Net. Lekker aan het strand liggen, wandelen in de prachtige omgeving van uw groepsaccommodatie in Spanje, en bij een Spaans tapas restaurant eten is ook zeker de moeite waard. Huur een weekend een van de grote vakantiehuizen aan de Costa Del Sol en bezoek een van de prachtige stranden tijdens uw gezinsvakantie.

Genieten met de familie in de zon

Een familievakantie in Spanje is fantastisch, even weg van het drukke dagelijkse leven in Nederland en samen met uw gezin tot rust komen in een groot vakantiehuis. Het Spaanse eiland Mallorca heeft erg veel kleine veilige baaien en stranden, daarom is het een fijn eiland om met uw gezin op vakantie te gaan in een van de grote vakantiehuizen. Bungalow.Net biedt u groepsaccommodaties aan voor 12 personen in Spanje, maar ook groepsaccommodaties voor 20 personen. Sommige groepsaccommodaties in Spanje hebben een zwembad en een grote tuin, tijdens een familievakantie kunnen de kinderen hier goed gebruik van maken. Voor de kleine kinderen tijdens de gezinsvakantie zijn er ook groepsaccommodaties in Spanje met een speeltuin in de tuin.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/