Appartementen Tsjechië

De cultuurvakantie vanaf de appartementen in Tsjechië kunt u op diverse manieren in vullen. Een bekend voorbeeld is een bezoek aan de stad Praag, de stadswandeling door de deels historische stad... Lees meer

Speciale Appartementendeals in Tsjechië


Informatie

De cultuurvakantie vanaf de appartementen in Tsjechië kunt u op diverse manieren in vullen. Een bekend voorbeeld is een bezoek aan de stad Praag, de stadswandeling door de deels historische stad langs de mooie plekjes is aan te bevelen. U zou kunnen kiezen voor de Karelsbrug-Karlov Most, ontdek de souvenierverkopers en muzikanten die bijna non-stop de brug een extra allure geven. Bezoek de Praagse Burcht, een gigantisch paleizencomplex met veel bouwstijlen en historie. Het Oude stadsplein is ook een aanrader. Ontdek de kuurcultuur van Marianske Lazne, vanwege de prachtige historische omgeving en de professionele aanpak. Theresienstadt is een bizar monument vanwege de WOII, dit ‘museum’ is indrukwekkend en heel bijzonder. Het aanbod van cultuur is heel divers.

De actieve vakantie in Tsjechie is gebaseerd op natuur

Dankzij de vele nationale parken kunt u op diverse manieren actief genieten vanaf de appartementen in Tsjechië. We geven u graag enkele voorbeelden. Het nationaalpark Sumava-Boheems Woud is in goede staat met mooie natuur en een hoogste punt met de berg Plechy van 1378 meter. U kunt hier heerlijk wandelen, fietsen en mountainbiken met enig adrenaline gehalte. Nationaalpark Krkonose-Reuzengebergte is zomer en winter een paradijs voor actieve vakantiegangers. In de winter speelt de wintersport een stevige rol, in de zomer biedt het naast mooie wandelingen en mountainbiketochten prachtige mogelijkheden voor bergsporten. Nationaalpark Boheems Zwitserland biedt dankzij de mooie natuur veel rust en mogelijkheden voor wandelingen en fietstochten. De natuur is nog vrij ongerept en de dorpjes zijn eenvoudig. Dit is ook Tsjechië.

Geniet van en in de bergen van Tsjechië

U vindt vanaf de appartementen in Tsjechië de prachtigste bergen. Denkt u hierbij aan het Reuzengebergte slechts120 km van Praag. Het is een populair skigebied in de winter vanwege de ideale afstand en de goed verzorgde skigebieden. Het Ertsgebergte is de langste bergketen van Bohemen. Naast de bruinkoolwinning kunt u hier op diverse manieren genieten van de bergsport in de zomer en wintersport in de winter. De gezellige sfeer zal eventuele tekortkomingen in hoogtes zeker compenseren. Het Adelaarsgebergte is kleiner en relatief lager. De mogelijkheden voor buitenactiviteiten trekken een eigen groep bezoekers aan. Als u van rust en natuur houdt, is het zeker een aanrader. Het IJzergebergte is in de zomer een paradijs voor fietsers, wandelaars en mountainbikers. Elk jaar worden de wegwijzers en natuurpaden nog weer verbeterd.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/