Groepsaccommodaties Tsjechië

Op vakantie in groepsaccommodatie in Tsjechië is het hele jaar door mogelijk. Dit land kent namelijke twee hoogseizoenen. In de zomer is een goedkope groepsaccommodatie voor 12 personen met zwembad heerlijk tijdens warme dagen. Lees meer

Speciale Groepsaccommodatiesdeals in Tsjechië


Informatie

Op vakantie in groepsaccommodatie in Tsjechië is het hele jaar door mogelijk. Dit land kent namelijke twee hoogseizoenen. In de zomer is een goedkope groepsaccommodatie voor 12 personen met zwembad heerlijk tijdens warme dagen. Een vakantie met kinderen in een groot vakantiehuis is ook erg leuk in de buurt van het Lipnomeer. Bij de groepsaccommodatie in Tsjechië in de buurt van het meer kunt u veel watersport activiteiten beleven, maar zonnebaden op het prachtige zandstrand van het meer kan ook. In de winter liggen de temperaturen juist vrij laag en kunt u een groot vakantiehuis huren bij een van de skigebieden. Er zijn een ook aantal grote vakantiehuizen met sauna te huren voor een familievakantie.

Stedentrip naar Praag

Bezoek Praag tijdens een weekend weg in een van de grote vakantiehuizen . Er zijn veel bezienswaardigheden, bijvoorbeeld de Karelsbrug, de Praagse burcht, maar ook de Astronomische klokken. Voor een stedentrip naar Praag, Plzen en Brno kunt u goedkope groepsaccommodaties in Tsjechië huren. De groepsaccommodaties in Tsjechië zijn ook voor natuurliefhebbers en gezinsvakanties erg geschikt. In het nationaal park Sumava is wandelen erg populair. Wanneer u hier van houdt zijn de groepsaccommodaties tot 20 personen die in deze omgeving liggen perfect voor een weekendje weg. Wilt u op vakantie met kinderen? In de buurt van de grote vakantiehuizen in Tsjechië kunt u genoeg uitstapjes maken. Een bezoek aan de dierentuin is een voorbeeld hiervan.

Uw familievakantie in Tsjechië

Een vakantie met kinderen in een groot vakantiehuis in het Reuzengebergte zorgt voor veel sneeuw plezier ‘s winters. Een aantal groepsaccommodaties in Tsjechië bieden de mogelijkheid om te skiën en langlaufen in de omgeving. Maak ook een wandeling over één van de smokkelpaden van voor de Tweede wereldoorlog in de buurt van de groepsaccommodaties voor 12 personen. Voor een vakantie met kinderen is dit erg leuk en spannend om te doen. Omdat veel van de groepsaccommodaties voor 20 personen in de buurt van Polen liggen kunt u een dagje naar Polen gaan tijdens een vakantie met het gezin. Bij sommige grote vakantiehuizen ligt de Poolse grens zo dichtbij dat u lopend de grens over kunt.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.