Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Daarom kiest u voor de vakantiehuizen in Karlova Vary

Als u de naam Karlova Vary niet herkent dan kent u waarschijnlijk wel de naam Karlsbad, kies voor de vakantiehuizen in Karlova Vary. Het ligt in het westelijk deel van de Tsjechische republiek. Het is een historische stad... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Karlovy Vary


Informatie

Als u de naam Karlova Vary niet herkent dan kent u waarschijnlijk wel de naam Karlsbad, kies voor de vakantiehuizen in Karlova Vary. Het ligt in het westelijk deel van de Tsjechische republiek. Het is een historische stad, gesticht in de 14e eeuw. De stad beleefde gouden tijden vanwege de thermale bronnen in de 18e en 19e eeuw, dit ziet u terug in de bouwstijl en gebouwen. De effecten van de behandelingen kunt u omschrijven als genezend en ontspannend. U vindt tijdens een vakantie in Karlova Vary behandelingen in elke vorm van kuren tot massages tot methodes en therapie.

Cultuur in Karlovy Vary

De wellness en spa centra vormen hun eigen cultuur. Daarnaast valt er meer te beleven vanaf de vakantiehuizen in Karlovy Vary. Zo wordt hier jaarlijks het Karlovy Vary Internationaal filmfestival georganiseerd met talloze bezoekers. In Karlovy Vary komt u bekende produkten tegen zoals Becherovka=Tsjechische likeur of Moser of Thun of wat dacht u van de authentieke spa-wafers. Rondkijken in de omgeving van uw vakantiebungalow in Karlovy Vary met de auto of fiets of motor geeft u de kans om nieuwe plaatsen te ontdekken zoasl Sokolov met diverse kapellen en historische monumenten. Het plaatsje Loket is een andere leuke pitstop onderweg. Het kasteel Loket uit de 12e eeuw is nu een museum. Het boekbindersuseum en stadsmuseum zijn zeker uw bezoek waard en de 22m hoge hangbrug is een van de oudste van Tsjechië.

Actief genieten in Karlovy Vary

Een actieve vakantie in Karlovy Vary biedt vele mogelijkheden. In 1904 kon men hier de eerste golfbaan aantreffen. Snel daarna werd het eerste tenniscomplex geopend. Andere sportieve activiteiten die u hier kunt verwachten zijn zwemmen, in-line schaatsen, fietsen, wandelen en mountainbiken. Deze activiteiten vormen samen met de wellnesscentra een prima eenheid in de omgeving van de vakantiehuizen in Karlovy Vary. Ontspannen en genezen kan niet zonder bewegen.

De kuuroorden zijn gebaseerd op de warmwaterbronnen waarvan 13 belangrijk en ruim 300 kleinere. In de rivier Tepla wordt warm water aangevoerd. Marianske Lanske is het andere bekende kuuroord. Het geneeskrachtige water met zout en zwavel heeft op diverse problemen een positief effect. Het wordt nu voor interne en externe kuren gebruik. Karlovy Vary is een afwisselende vakantiebestemming.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.