De vakantieparken in Noord Bohemen op de mooiste plekjes

De vakantieparken in Noord Bohemen bieden prachtige actieve vakanties in een mooie omgeving. Vaak vindt u op de bungalowparken plezierige voorzieningen voor buitenactiviteiten bijvoorbeeld een tennisbaan of... Lees meer

Alle Vakantieparken

Speciale Vakantieparkendeals in Noord Bohemen


Informatie

De vakantieparken in Noord Bohemen bieden prachtige actieve vakanties in een mooie omgeving. Vaak vindt u op de bungalowparken plezierige voorzieningen voor buitenactiviteiten bijvoorbeeld een tennisbaan of een sportveld. Het Boheems Zwitsersland is een van de natuurparken in Noord Bohemen. U kunt hier het Elbezandsteengebergte ontdekken. De hoogste top Decinsky Sneznik op 726m is niet hoog, wel indrukwekkend is het natuurlijke landschap met prachtige uitzichten. U kunt in deze regio fijn wandelen en klimmen, vanaf Decin kunt u fantastisch wandelen. Bewonder de rotsformatie van 16m hoog en 26m breed – Pravcicka brana.

Cultuur in Noord Bohemen

Velen kennen het traditionele Boheeemse glaswerk, het vindt zijn oorsprong in deze regio. Als u deze mooie voorwerpen van glas wilt bewonderen in bijvoorbeeld het bijouteriemuseum moet u in Kamenicky Senov, Novy Bor of Zelezny Brod zijn. U vindt hier kunstzinnige vormen van gebruiksvoorwerpen. Een mooi bedevaartsoord vindt u bij de parochie en bedevaartskerk van Mariaboodschap Hejnice bij het Drielanden punt van Tsjechie, Polen en Duitsland. Hier werd ooit een houten kapelletje gebouwd en later een klooster, gebaseerd op een religieuze legende.

Actief genieten in Noord Bohemen

Het Reuzengebergte is onderdeel van de omgeving van de vakantieparken in Noord Bohemen. De naam is afkomstig van een legende over een reus die het landschap vormde met donder , geweld en bliksem zodat bergen en dalen ‘werkelijkheid’ werden. Het is wel of niet waar, maar het is een mooi verhaal en het landschap is nog mooier. U kunt hier fantastisch langlaufen , wintersporten met snowboarden-rodelen-bobslee-skisport , wandelen en mountainbiken. In de zelfde omgeving tijdens een vakantie in Noord Bohemen kunt u het Krkonosske museum over het Reuzengebergte bezoeken bij Vrchlabi, ontdek hier ook de schitterende watervallen tijdens een wandeling of fietstocht. Spindleruv, Pec pod Snezkau en Harrachov zijn belangrijke wintersportplaatsen en buiten het sneeuwseizoen vindt u hier rust en natuur, sport en spel zodat zowel jong als oud zich prima zullen vermaken tijdens een vakantie in Noord Bohemen. Denkt u hierbij aan vissen, wandelen, fietsen, paardrijden, golfen, tennissen. Zorg dat u kiest voor een vakantie waar u echt plezier aan beleeft.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.