Vakantiehuizen in Olomouc

Vakantiehuizen in Olomouc zijn heerlijke vakantieaccommodaties met alles erop en eraan. De vakantiehuisjes in Olomouc zijn toegankelijke vakantieadressen met een sfeervolle en complete inrichting, als u uw eigen... Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Olomouc

Speciale Vakantiehuizendeals in Olomouc


Informatie

Vakantiehuizen in Olomouc zijn heerlijke vakantieaccommodaties met alles erop en eraan. De vakantiehuisjes in Olomouc zijn toegankelijke vakantieadressen met een sfeervolle en complete inrichting, als u uw eigen maaltijd wilt klaarmaken dan kan dat ook. Een vakantiehuis met zwembad is een ideale locatie voor een ontspannen vakantie in Olomouc. U kunt hier op vakantie met hond, de kinderen hebben alle ruimte, fijne vakantiebestemmingen voor familievakanties in Olomouc. Hier vindt u cultuurvakanties, actieve vakanties, vakanties in de natuur, afhankelijk van uw wensen kunt u op eigen manier genieten van uw vakantie in Olomouc. Een mooie voorbeeld van cultuur en architectuur in Olomouc is de Sint Annakerk aan het Wenceslausplein, eigenlijk een kapel, werd in de 13e eeuw in gotische stijl gebouwd, de heilige Anna is de belangrijkste figuur in deze kapel. Deze mooie cultuurvakantie is tevens een soort bedevaartsplek voor veel bezoekers. Boek een vakantiehuisje in Olomouc.

Vakantiehuizen in Olomouc voor actieve vakanties.

Vakantiehuizen in Olomouc liggen vaak op toegankelijke locaties in de stad zodat u eenvoudig de historische monumenten en attracties kunt bezoeken. De vakantiehuisjes zijn vaak van alle gemakken voorzien, zodat het verblijf nog plezieriger is voor de bezoekers van deze prachtige stad Olomouc. De liefhebbers van een actieve sportvakantie kunnen heel goed terecht in Olomouc, u vindt hier een indrukwekkend sportcomplex. Er is een voetbalstadion, een ijshockeyveld, tennisvelden, een klimparcours. Daarnaast kunt u golfen in Veska, 10 km van Olomouc. In het Aquapark kunt u eindeloos zwemmen, in verschillende soorten baden. Dit is een paradijs voor hen die van een sportieve vakantie houden. In het Aquapark vindt u ook een sauna, whirlpools, wisselbaden en golfbaden. Deze actieve vakantie in Olomouc biedt eigenlijk alle mogelijkheden voor de liefhebbers. Een andere actieve vakantie in Olomouc is de prachtige stadswandeling door Olomouc zelf. Op deze manier kunt u op een heel eenvoudige manier kennis maken met de stad. Geniet van uw actieve vakantie in Olomouc vanuit een vakantiehuis in Olomouc.

Vakantiehuizen in Olomouc voor cultuurvakanties.

Een vakantiehuis in Olomouc biedt prachtige cultuurvakanties, waarbij u kunt denken aan musea bezoek, waarbij u kunt denken aan historische monumenten zoals de kathedraal van Sint Wenceslas. De vakantiehuizen in Olomouc zijn fijne vakantieaccommodaties met een compleet ingerichte keukenhoek, sfeervol, u kunt hier op vakantie met hond, de vakantiehuizen met zwembad zijn prima locaties om uit te rusten. Olomouc heeft veel historische monumenten en barokke architectuur, dit zult u wel ontdekken tijdens een ontspannen wandeling in de stad. Olomouc wordt zelfs wel vergeleken met Praag op dat gebied. Een belangrijke bezienswaardigheid is de Zuil van de Heilige Drievuldigheid en de kathedraal van Sint Wenceslas. De architectuur van Olomouc is zo kenmerkend voor deze stad met zijn extravagante barokke invloeden dat het op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Olomouc is een studentenstad en heeft behoorlijk wat horecagelegenheden. Een culinaire cultuurvakantie met de plaatselijke wijnen, de gulash en andere heerlijke gerechten is dus ook nog een mogelijkheid, geniet van uw actieve vakantie in Olomouc en boek een vakantiehuis in Olomouc.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.