Vakantiehuizen in Oost Bohemen

Vakantiehuizen in Oost-Bohemen bieden mooie vakanties in Tsjechië, u kunt genieten van deze actieve vakanties vanuit de vakantiehuisjes in Oost-Bohemen. Oost-Bohemen bestaat eigenlijk uit twee regio’s Kralove en Pardubice. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Oost Bohemen


Informatie

Vakantiehuizen in Oost-Bohemen bieden mooie vakanties in Tsjechië, u kunt genieten van deze actieve vakanties vanuit de vakantiehuisjes in Oost-Bohemen. Oost-Bohemen bestaat eigenlijk uit twee regio’s Kralove en Pardubice. Kralove heeft veel te bieden in de vorm van een indrukwekkend landschap, met het Reuzengebergte en het Boheemse Paradijs, Pardubice heeft veel te bieden in de vorm van historie en cultuur, zoals Middeleeuwse kastelen. Beide kunnen u schitterende cultuurvakanties en vakanties in de natuur bezorgen. Bij de vakanties in de natuur kunt  u zich van alles voorstellen, wandelvakanties, fietsvakanties, wintersportvakanties. Daarnaast vindt u in deze regio’s ook de zeer bekende kuuroordvakanties, die zowel ontspannend als genezend werken. Oost-Bohemen is daarom een populaire bestemming binnen Tsjechië. Voeg daarbij de gastvrijheid van de mensen, en het heerlijke eten, denk hierbij aan de plaatselijke specialiteiten en het smaakvolle plaatselijke bier en niet te vergeten de likeur, dit wilt u zelf meemaken. Boek een vakantiehuis in Oost-Bohemen.

Vakantiehuizen in Oost-Bohemen voor actieve vakanties.

Vakantiehuizen in Oost-Bohemen bieden mooie accommodaties voor actieve vakanties. De vakanties die u hier kunt vieren zijn zeer gevarieerd, vanwege de natuur en het grote aanbod van cultuur. De vakantiehuisjes in Oost-Bohemen zijn mooi, sfeervol en praktisch ingericht, de vakantiehuizen met zwembad zijn ontspannen plekken, waar u heerlijk bij kunt komen van het dagelijkse leven. De vakanties met hond zijn hele gezellige vakanties met de hele familie. Het Boheems Paradijs en actieve vakanties in de natuur zijn hetzelfde, u zult hier geen gigantisch recreatiecentrum aantreffen, u treft hier wel een prachtige natuur aan. Als u van de natuur houdt, bent u hier op de juiste plek. Dit natuurparadijs is zeer geschikt voor een romantische actieve vakantie in Oost-Bohemen, is zeer geschikt voor allerlei soorten wandelvakanties, is zeer geschikt voor een actieve vakantie in de bergen, als u een berg wilt beklimmen moet u niet verder zoeken. Het natuurlijk landschap bestaat uit rotssteden, bergen met een vulkanische oorsprong, grotten, de bestaande burchten en kastelen, samen vormen deze de achtergrond voor uw romantische vakantie in Oost-Bohemen. Boek een vakantiehuis in Oost-Bohemen.

Vakantiehuizen in Oost-Bohemen voor cultuurvakanties.

Vakantiehuizen in Oost-Bohemen kunnen u prachtige cultuurvakanties bezorgen. Een vakantiehuis is compleet en gezellig ingericht, de vakantiehuizen met zwembad zijn zeer de moeite waard, u kunt hier heerlijk bijkomen van het leven van elke dag. De vakanties met huisdier zijn fijne gezinsvakanties. Pardubice heeft mooie cultuurvakanties, u vindt hier meerdere historische monumenten uit de 16e eeuw. Zo vindt u hier ook het slot van Pernstejns, veel renaissancistische schilderingen zijn hier bewaard gebleven. U treft hier een museum aan van een vogelverzameling en een kunstcollectie. In Hradec Kralov kunt u het dierenpark bezoeken met een groot aquarium, en als u wilt ontspannen tijdens een meer actieve vakantie bezoek dan Aquapark Flosna. In het Aquapark zult u waterrecreatie aantreffen met een waterglijbaan, whirlpool en meer, u zult zeer zeker genieten van deze actieve vakantie en u bent hier niet afhankelijk van het weer. Dat heeft ook zijn charmes. Boek een vakantiehuis in Oost-Bohemen.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.