Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Kies voor vakantieplezier bij de vakantiehuizen in Pilsen

Ontdek de mooie stad en omgeving vanaf de vakantiehuizen in Pilsen. U vindt haar in westelijk Tsjechië en het is de vierde grote stad in dit prachtige land. Wist u dat de naam Pils voor bier, de alcholische drank hier zijn oorsprong vond? Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Pilsen


Informatie

Ontdek de mooie stad en omgeving vanaf de vakantiehuizen in Pilsen. U vindt haar in westelijk Tsjechië en het is de vierde grote stad in dit prachtige land. Wist u dat de naam Pils voor bier, de alcholische drank hier zijn oorsprong vond? Bij de stad komen meerdere rivieren samen, de binnenstad ligt op 310m hoogte met als hoogste punt 452m. Cultuur en buitenactiviteiten in de natuur zijn beide een actueel onderdeel van deze vakantiebestemming.

Culturele ontdekkingen in Pilsen

Een belangrijke bezienswaardigheid die u kunt bewonderen vanaf de vakantiehuizen in Pilsen is de Sint Bartolomeuskathedraal. Het staat prachtig op het centrale plein in de stad, gebouwd in gotische stijl met de hoogste toren van Tsjechie met 1295m. U kunt vanaf de toren het Bohemer Woud bewonderen, dit ligt slechts 70km verderop. Een bezoek aan een van de musea tijdens een vakantie in Pilsen is altijd een aanrader. Een mooi voorbeeld is het Westboheemse Museum met uitgebreide informatie over deze regio of het Brouwerijmuseum in 1959 compleet met proeverij en rondleiding door de fabriek en dan natuurlijk het Skoda museum, mede gezichtsbepalend voor deze stad. Als u wat meer spanning en sensatie wilt ontdek het ondergrondse gangenstelsel in en onder de binnenstad. Het waren ooit opslagkelders maar nu vormt het na modificatie een stabilisatie system om het grond water op peil te houden. Een deel kunt u als toerist bezoeken om een beeld te krijgen van de vroegere bouwtechnieken.

Actief genieten in de natuur bij Pilsen

Het Boheemse Woud ligt slechts 70km van de stad en omgeving van de vakantiehuizen in Pilsen. Het is een middelgebergte van ruim 200km lang en het natuurlijk en historische vlaggenschip van Bohemen. U kunt hier fantastisch wandelen en mountainbiken vanaf uw vakantiehuisje in Pilsen. Daarnaast zult u tijdens het rondkijken in de omgeving van Pilsen diverse dorpjes aantreffen met een authentieke sfeer, gezellige terrasjes, heerlijke plaatselijke drankjes of gerechten. Pak de fiets, motor of uw wandelschoenen en geniet met al uw zintuigen van de omgeving. Onderweg komt u langs diverse bankjes en picknickplaatsen tegen, waar u heerlijk een ‘pitstop’ kunt houden. Vergeet de voetbal voor de kids niet zodat ze hun energie kwijt kunnen en natuurlijk uw camera voor bijzondere monumenten. Een vakantie in Pilsen is en blijft uniek.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.