Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

De vakantiehuizen in Praag zijn een goed begin van uw vakantie

Vanaf de vakantiehuizen in Praag kunt u onbezorgd kennis maken met deze mooie stad. U vindt hier talloze attracties en historische bezienswaardigheden. Zo kunt u kiezen voor een stadswandeling door de stad op eigen houtje... Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Praag

Speciale Vakantiehuizendeals in Praag


Informatie

Vanaf de vakantiehuizen in Praag kunt u onbezorgd kennis maken met deze mooie stad. U vindt hier talloze attracties en historische bezienswaardigheden. Zo kunt u kiezen voor een stadswandeling door de stad op eigen houtje, volg de bordjes en kijk rond in uw eigen tempo en naar eigen interesse. U kunt ook kiezen voor een rondwandeling met gids tijdens uw vakantie in Praag, als u wat meer achtergrond informatie wilt. Het is een internationale stad, duits en engels zijn gebruikelijke talen voor de conversatie als u de landstaal niet beheerst.

Bekende bezienswaardigheden in Praag

De Karelsbrug is een van de mooiste bruggen van de wereld en een belangrijke toeristische trekpleister vanaf de vakantiehuizen in Praag. U kunt ook onder de brug doorvaren tijdens een rondvaart door Praag. Op de Karelsbrug treft u dagelijks souvenierverkopers, straatmuzikanten en straatkunstenaars, sfeerbepalend voor deze unieke plek in Praag. Een plezierig detail is dat hier geen auto’s mogen komen.

De Praagse Burch is een andere populaire bezienswaardigheden, het is eigenlijk een complex van paleizen en kerken, de wisseling van de wacht is een leuke attractie. De unieke sfeer in de omgeving van uw vakantieaccommodatie in Praag is authentiek. De wijk Hradcany lijkt een openluchtmuseum maar het is echt en het leeft.

Het Sint Vituskathedraal is de grootste kerk van Praag met grote hoge torens, binnen kunt u de praalgraven bezoeken. Bewonder de glas-in-lood ramen, de kleuren zijn werkelijk prachtig, het zelfde geldt voor de muurschilderingen.

Het Oude Stadplein is ook een toeristische topper, het is het belangrijkste en bekendste plein van Praag uit de 11e eeuw. De indrukwekkende Romaanse huizen en de gewelfde kelders zijn slechts een paar details van de herenhuizen her en der verspreid.

Het Gouden straatje spreekt velen aan. Het is maar een klein straatje binnen de Praagse burcht en u vindt hier kleine en gekleurde huisjes waar velen jaren lang hun leven leidde. In de 16e eeuw woonden hier vooral de minderrijke mensen en arbeiders, nu is het een van de belangrijke toeristische toppers vanaf de vakantiehuizen in Praag. Zo ziet u maar weer hoe eenvoudig het tij kan keren. Kafka woonde hier bijvoorbeeld toen hij nog niet beroemd of succesvol was. Een vakantie in Praag is super.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.