Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

De vakantiehuizen in het Reuzengebergte staan klaar voor u

Ontdek de vakantiehuizen in het Reuzengebergte, deze staan zomer en winter klaar voor u voor een bruisdende actieve vakantie. Het landschap kunt u omschrijven als mooie natuurschoon, de hoogste berg is de Snezka op 1602m. Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Reuzengebergte

Speciale Vakantiehuizendeals in Reuzengebergte


Informatie

Ontdek de vakantiehuizen in het Reuzengebergte, deze staan zomer en winter klaar voor u voor een bruisdende actieve vakantie. Het landschap kunt u omschrijven als mooie natuurschoon, de hoogste berg is de Snezka op 1602m. Verder is tachtig procent van het gebied, 20 x 40km, bedekt met diepe bossen. Gelukkig is het beschermd gebied, u kiest met dit gebied voor een verantwoord skigebied waar de mensen met respect voor de natuur voorzieningen hebben getroffen voor de wintersport.

Actief genieten in het Reuzengebergte

Tijdens een vakantie in het Reuzengebergte kunt u de mooie bergweides en watervallen bezoeken. In de winter kunt u fantastisch genieten van de wintersport met mogelijkheden voor skisport, snowboarden en langlaufen. Buiten het wintersportseizoen kunt u kiezen uit diverse activiteiten zoals wandelen op een van de vele natuurpaden, mountainbiken en fietsen dankzij het netwerk van fietspaden, deltavliegen voor wat meer adrenaline. Er valt altijd wat te beleven in de omgeving van de vakantiehuizen in het Reuzengebergte.

Ontdek de cultuur in het Reuzengebergte

Als u rond kijkt in de omgeving van de vakantiehuizen in het Reuzengebergte, komt u door leuke plaatses zoals Trutnov met een mooi plein in het stadscentrum. U kunt hier bijvoorbeeld het museum van het Boheems Paradijs bezoeken. Het kasteel Hruby Rohozec is een andere bezienswaardigheden die uw bezoek waard is vanaf uw gezellige vakantiehuisje in het Reuzengebergte. In Harrachov staat het Glasmuseum en het Skimuseum, u zult plezier beleven aan dit bezoek. Janske Lazne is een mooie plaats, hier ervaart u de sfeer van een meer dan compleet wellnesscentrum met een historie van jaren. Vrchlabi ligt aan de voet van het Reuzengebergte en hier kunt u het museum van het Reuzengebergte ontdekken. Absoluut een aanrader als u wat meer wilt weten over het door u gekozen vakantiegebied. Het kasteel is ook prachtig. Hostinne is een historisch stadje waar jaarlijks het volksfeest Porcinkule wordt georganiseerd. Het is een markt in combinatie met de Tsjechische kermis. Een vakantie in het Reuzengebergte kunt u net zo invullen als u wilt, er zijn talloze historische toeristische trekpleisters te ontdekken. Het belangrijkste is dat u met plezier terugkijkt op uw vakantie in Tsjechië en met vernieuwde energie de draad weer oppakt.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.