De vakantieparken in Zuid Bohemen bieden mooie vakanties

De omgeving van de vakantieparken in Zuid Bohmen is een prachtig waterrijk gebied tussen Praag en de Oostenrijkse grens. U kunt hier fantastisch wandelen, fietsen, zwemmen maar als liefhebber van cultuur zult u hier... Lees meer

Speciale Vakantieparkendeals in Zuid Bohemen


Informatie

De omgeving van de vakantieparken in Zuid Bohmen is een prachtig waterrijk gebied tussen Praag en de Oostenrijkse grens. U kunt hier fantastisch wandelen, fietsen, zwemmen maar als liefhebber van cultuur zult u hier eveneens maximaal genieten. De natuur van het Boheemse Woud =Sumava is een onderdeel van dit vakantiegebied. Hier vindt u de hoogste berg met 1400m, de ervaren wandelaars kunnen hier uitstekend uit de voeten.

Actief genieten in Zuid Bohemen

Een belangrijke actieve en toeristische trekpleister vanaf de vakantieparken in Zuid Bohemen is het Lipnomeer. Hier kunt u fijn zonnenbaden op de zandstrandjes, vissen op het meer. Vanwege de natuurlijke omstandigheden zijn in deze omgeving diverse zwemmeertjes verzorgd zoals Rozmberk, Bezdrev of Svet, hier vindt u pure watersportrecreatie. Wist u dat in Zuid Bohemen ruim 5000 meren zijn? Fietsen en wandelen tijdens een vakantie in Zuid Bohemen is heerlijk, dankzij het netwerk aan paden in een mooi natuurlijk landschap. Bezoek het stadje Trebon, een gezellig kuuroord met diverse historische monumenten. Boek een van de behandelingen voor genezing of ontspanning. Andere buitenactiviteiten die u hier zult aantreffen zijn paardrijden, jagen, vissen, watersportactiviteiten op de vele meren, golf spelen en wat dacht u van de wintersport bij Kramolin.

Cultuur in Zuid Bohemen

De omgeving verkennen van de vakantieparken in Zuid Bohemen is de moeite waard met de mooie schilderachtige stadjes en dorpen. Ontdek de historische gebouwen in Tabor, Trebon of Cesky Krumlov. Het Hluboka nad Vltavou is een droomkasteel in een gotische en engelse stijl met ruim honderd zalen met een interieur uit de 17e eeuw. Steden die u eigenlijk niet mag missen zijn Pisek, Chlum u Trebone, Vimperk of Strakonice. Cesky Krumlov is populair bij de toeristen, het wordt wel het KLeine Praag genoemd vanwege de talrijke Middeleeuwse architectuur. Ontdek de oude stad of maak een boottocht door de stad. Ceske Budejovice is de stad waar het Budweiser bier vandaan komt maar er is meer. U kunt hier het vierkante plein bezoeken met de Samsonfontein en diverse musea vlakbij uw bungalowpark in Zuid Bohemen. In Tabor kunt u kennis maken met een mooi voorbeeld van een Hussitische vesting met stadsmuren en smalle straatjes. Een vakantie in Zuid Bohemen is van alle markten thuis.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.