Appartementen Turkije

Een cultuurreis vanaf de appartementen in Turkije is rijk gevuld met historie en religieuze kunst. Bezoek de antieke stad Efeze met de rijke historische achtergrond. Lees meer

Populaire bestemmingen

Speciale Appartementendeals in Turkije


Informatie

Een cultuurreis vanaf de appartementen in Turkije is rijk gevuld met historie en religieuze kunst. Bezoek de antieke stad Efeze met de rijke historische achtergrond. Hier vindt u de gereconstrueerde versie van de tempel van Artemis. De rotsgraven van Kaunos met restanten van een Griekse stad zijn een andere culturele topper voor veel bezoekers. Pamukkale is een locatie met witte kalksteenterrassen gevuld met water, sommige zijn toegankelijk voor bezoekers. Iznik is het voormalige Nicea en een overblijfsel van een Romeinse stad met de St Sophia kathedraal. Ontdek ook de turkooise betegelde Yesil moskee en de Nilufer Hatun Minaret. Alanya is een bekend toeristische plaats tegen een rots aangebouwd tussen twee stranden. De Seltjoekse burcht moet u zeker gezien hebben. Kies voor Turkije.

Geniet van uw strandvakantie aan de Turkse kust

De Egeïsche kust is een van de mooie stukken strand vanaf de appartementen in Turkije. Liefhebbers van natuur, strand, watersport zoals zeilen en fotograferen kunnen zich hier uitleven. De badplaats Izmir is groot en mooi, het biedt alles voor een gezellige strandvakantie. Dankzij de Turkse kust van meer dan 8000 km aan stranden vindt u altijd een strand dat aansluit bij uw wensen en mogelijkheden. Dankzij de toegankelijke stranden zonder stroming zijn de stranden vaak kindvriendelijk zoals het Altinkum strand. Het leuke van een strandvakantie aan de Turkse kust is de aanwezige mix van natuur, strand, ontspanning en cultuur. Bij Cesme vindt u prachtige stranden, ideaal voor een familievakantie. U vindt hier ook warmwaterbronnen. Marmaris is een paradijs voor liefhebbers van watersport met duiken, wildwaterraften, surfen, parasailing en snorkelen.

Een vakantie in Turkije is altijd weer anders

Vanaf de appartementen in Turkije kunt u kiezen voor het mooie stadje Oludeniz met heel veel zee in de omgeving. U vindt hier strand, prachtige natuur, sfeer en een complete watersport met paragliden. De Kalamaki stranden in het Dilek natonaalpark zijn schitterend en bieden rust en vakantieplezier. Als u het binnenland intrekt, kunt u de olijfgaarden, rotsen en bossen ontdekken als perfecte tegenhanger van de Turkse kustlijn. Bij Maramaris vindt u Turunc, een paradijs voor zeilers en rustige strandliefhebbers. De Dalyan delta met de zeeschilpadden controle is een wonder der natuur. Kies voor een boottocht langs de kust en geniet van de Turkse kustlijn vanaf het water. Een visvakantie met traditionele technieken in combinatie met een vispicknick is zeker aan te raden, heel bijzonder. Turkije is een speciaal en uniek vakantieland.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.