Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Boek uw voorjaarsvakantie bij vakantiehuizen aan het meer van Geneve

De vakantiehuizen voor Voorjaarsvakantie aan het meer van Geneve staan midden in de natuur. Zwitserland is een prachtig vakantieland met bergen en meren en het meer van Geneve is een van de populaire vakantiebestemmingen. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Meer van Geneve


Informatie

De vakantiehuizen voor Voorjaarsvakantie aan het meer van Geneve staan midden in de natuur. Zwitserland is een prachtig vakantieland met bergen en meren en het meer van Geneve is een van de populaire vakantiebestemmingen. Het meer van Geneve is een groot bergmeer en ligt ingesloten door de bergen van de Jura en de Alpen. Zowel de Romeinen als Calvijn als duizenden toeristen voelden zich fantastisch bij de vakantiehuizen voor Voorjaarsvakantie aan het meer van Geneve. Zomer en winter kunt u bij het meer van Geneve onbezorgd genieten van uw vakantie, actief en cultureel.

Zomer aan het meer van Geneve

De hellingen bij het meer van Geneve zijn bedekt met wijnstokken. De stad Lausanna ligt vlakbij en u heeft hier een prachtig uitzicht over de Alpen. Ontdek de gemoedelijke wijndorpjes en proef de wijn en de sfeer als u rondkijkt in de omgeving van uw vakantiehuis voor Voorjaarsvakantie aan het meer van Geneve. Er is een gedicht over het Jura gebergte waar het volgende geschreven is; In het noorden van de bergen van Jura ontmoeten hemel en aarde elkaar en de ziel vindt hier ruimte. Dit geeft wel aan hoe ongerept en stil het kan zijn bij het meer van Geneve. Sportief kunt u hier zwemmen , watersporten met zeilen en surfen, wandelen en fietsen in de omgeving. Andere mogelijkheden zijn gewoon lekker genieten van uw rust, zonnebaden, roeien en waterskisport. In deze regio kunt op diverse plaatsen gezellig uit eten. Het meer van Geneve biedt een combinatie van natuur en cultuur en toerisme.

Winter aan het meer van Geneve

Liefhebbers van wintersport zullen hier maximaal genieten van de skisport, langlaufen en snowboarden. Bij de Alpes Vaudoises liggen daverende gletsjerafdalingen. U kunt hier bergdorpen bezoeken, er liggen 500 km aan pistes, er staan 150 liftinstallaties. Als u wilt heteluchtballon varen of een iglo bouwen, probeer het uit bij dit prachtige meer. Deze informatie over de winter is puur indicatief, dit geldt natuurlijk niet voor de voorjaarsvakantie.

Voorjaarsvakantie aan het meer van Geneve

Naast de vele mogelijkheden voor sportieve activiteiten kunt u de thermen van Lavey les Bains bezoeken. Vanaf de vakantiehuizen voor Voorjaarsvakantie aan het meer van Geneve kunt u hier volledig ontspannen met lichaam en geest. Er zijn diverse baden, sauna’s, stoombaden en u kunt hier inschrijven op de behandelingen die aangeboden worden zoals massages. Bezoek de stad Geneve prachtig gelegen aan het meer. U kunt hier mooie historische gebouwen ontdekken en bewonderen, aantrekkelijke musea bezoeken, fijn wandelen in de groene parken midden in de stad. Als u uit eten wilt of een avondje uit wilt met uw vrienden, informeer naar de multiculturele wijk waar u talloze mogelijkheden zult ontdekken. Een vakantie aan het meer van Geneve heeft voor jong en oud wat in petto, u zult tijd te kort komen.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.