Kies voor een gezellig weekendje weg bij de vakantiehuizen in België

De vakantiehuizen aan het water voor een weekendje weg in België zijn een goed begin van een ontspannen vakantie aan de Belgische kust. De Noordzee en de Belgische kustlijn hebben alles in huis voor een gezellige vakantie... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Belgie


Informatie

De vakantiehuizen aan het water voor een weekendje weg in België zijn een goed begin van een ontspannen vakantie aan de Belgische kust. De Noordzee en de Belgische kustlijn hebben alles in huis voor een gezellige vakantie met de kinderen of een romantisch weekendje weg met uw partner. De kustlijn van België is ongeveer 67km lang. De badplaatsen en zandstranden wisselen elkaar af langs deze Belgische kust. Knokke is de eerste badplaats en de Belgische kustlijn loopt door tot aan de Franse grens. U kunt kiezen voor een bekendere plaats zoals Knokke, Blankenberge of Oostende maar ook De Haan, Koksijde of Nieuwpoort bieden mooie stranden en gezellige badplaatsen.

De stranden van België

Blankenberge is een van de gezinsbadplaatsen met familiestranden. De vissershaven ligt er vlakbij en de stranden zijn veilig voor kleine kinderen. Het gezellige centrum met de oude binnenstad en winkels mag u ook zeker niet missen als u tijd en zin heeft. Blankenberge is samen met Knokke en Oostende een van de veelbezochte badplaatsen. Bredene is wat kleiner en ligt tussen Oostende en de Haan, hier is het net allemaal wat rustiger, natuurlijker en minder toeristisch. In de Haan zult u een gezellige sfeer ervaren, mede door het straatbeeld van vakwerkhuisjes, gebouwen in vroeger Belle Epoquestijl. De Panne is de laatste grootste badplaats en hier ligt het breedste gedeelte van het strand met duinen, het attractiepark Plopsaland, talloze restaurants en bars. Afhankelijk van de natuurlijke omgeving kunt u langs de hele kustlijn zwemmen, surfen, zeilen, waterfietsen, zeekajakken, wandelen langs het strand. Het hele jaar door heeft de zee grote aantrekkingskracht op de mensen, of u er nu wilt uitwaaien met de hond of dat u lekker wilt zonnen, zwemmen en bijkleuren in de warme zomermaanden. Voor de kinderen is het strand altijd een ideale speelplek met zand en water.

Cultuur in België

In Zeebrugge kunt u Seafront bezoeken, een museum over het leven in en op de zee. Verder vindt u hier oude viswinkels, een onderzeeboot en een jachthaven kortom leuk om rond te kijken. Breng een bezoek aan het spannende fort Napoleon in Oostende, dit is het stille bewijs dat het ooit een vestingstad was in de duinen. U kunt hier fijn rondwandelen naar de haven en naar de zee en laat uw fantasie werken over de vele gebeurtenissen die hier hebben plaats gevonden. Vele fotografen en kunstschilders kwamen hier al voor het gebouw, de sfeer, het licht en de locatie. Een belangrijk onderdeel van de kust is het natuurgebied de Zwinstreek, hier kunt u ook het museum over de natuurhistorische achtergrond van dit gebied bezoeken. Musea bezoeken nauw aansluitend bij de omgeving, is nog leuker voor de bezoekers. U kunt zoveel leuke dingen doen vanaf de vakantiehuizen aan het water voor een weekendje weg in België.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.