Vakantiehuizen voor een weekendje weg in Beieren

De nummer één bestemming voor een vakantie in Duitsland is de deelstaat Beieren. De hoofdstad van deze deelstaat is München, hier is het prachtige paleis München Residenz met een geweldig park om in te wandelen. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Beieren


Informatie

De nummer één bestemming voor een vakantie in Duitsland is de deelstaat Beieren. De hoofdstad van deze deelstaat is München, hier is het prachtige paleis München Residenz met een geweldig park om in te wandelen. Er is nog meer te doen en te zien tijdens een weekendje weg in Beieren. De vele dorpjes hebben een sprookjesachtige middeleeuwse uitstraling waardoor ze erg mooi zijn om te bezoeken, maar ook de natuur in dit gebied is zeker een bezoekje waard tijdens een weekendje weg in Duitsland.

Vakantiehuizen in Beieren aan het water.

In Beieren is genoeg water te vinden. Tijdens een weekendje weg in Beieren kunt u dus gewoon op het strand genieten van de zon. Meren zoals Starnberger See, Chiemsee of Altmühlsee zijn vooral geschikt voor watersporten. Deze meren zijn perfect om te zeilen, windsurfen of zelfs kitesurfen. Ook kunt u hier vaak les krijgen. Een vakantiehuis in Beieren aan het water is daarom een erg goede plek voor een actieve vakantie in Duitsland. Waar Beieren verder bekend om staat is het Beierse woud. Dit nationaalpark was de aller eerst in Duitsland. In een deel van dit park wordt niet ingegrepen door de mens, hier kan de natuur zijn eigen gang gaan.In het andere deel van het park is het mogelijk om te verblijven tijdens een weekendje weg in Duitsland.

Bezienswaardigheden tijdens een weekendje weg in Beieren.

Een vakantiehuis in Beieren is een prachtige plek voor een weekendje weg in Duitsland. Door de vele bezienswaardigheden valt er altijd iets te beleven en kunt u het hele weekend volplannen met activiteiten. Het Deutsches Museum in München over energie, communicatie en technologie, Kaiserburg van Neurenberg, dit was een heel belangrijk keizers erfgoed een andere culturele bezienswaardigheid is Schloss Nymphenburg, dit slot heeft een prachtige tuin waar een Franse, Engelse en Italiaanse stijl in terug te zien is. Er zijn nog veel meer bezienswaardigheden die u kunt bekijken tijdens een vakantie in Duitsland. Vakantiehuizen in Beieren kunt u bij Bungalow.Net boeken.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/