+31 (0)38 333 01 01 Menu

Menu 

Faciliteiten & Vakantiemogelijkheden

Vakantiehuizen voor een weekendje weg Noorwegen

Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Noorwegen is een cultuurvakantie zeer aantrekkelijk. Kies voor een stedentrip tijdens een weekendje weg in Noorwegen. U kunt kiezen uit prachtige steden vanaf de vakantiehuizen... Lees meer

Populaire bestemmingen

Alle regio’s in Noorwegen

Speciale Vakantiehuizendeals in Noorwegen

Informatie

Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Noorwegen is een cultuurvakantie zeer aantrekkelijk. Kies voor een stedentrip tijdens een weekendje weg in Noorwegen. U kunt kiezen uit prachtige steden vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Noorwegen. Bergen is een stad tussen de zeven bergen zoals Floyen en Ulriken. U vindt vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Noorwegen mooie musea en historisch centrum. Ontdek de stad Oslo. Lillehammer is een mooie bestemming voor een stedentrip vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Noorwegen. Bezoek het openluchtmuseum Maihaugen met de staafkerk van Garmo of het Noors Olympisch museum in Noorwegen. Zo vindt u vele voorbeelden van culturele bezienswaardigheden tijdens een romantisch weekendje weg in Noorwegen.

Boek nu uw actief weekendje weg in Noorwegen in de natuur

U vindt tijdens een weekendje weg in Noorwegen een mooie actieve vakantie in de natuur dankzij het natuurlijke landschap en de nationale parken. Boek nu uw weekendje weg in Noorwegen nabij Villmarksriket met ongerepte natuur en fauna. De bossen en het berglandschap tijdens een weekendje weg in Noorwegen biedt mogelijkheden voor een wandelvakantie, paard rijden, fietsvakantie, visvakantie, kano varen, raften, zwemmen en ongestoord genieten van de natuur. Daarnaast kunt u hier golfen, dierensafari’s maken of vogels spotten. Andere mooie nationale parken zijn Rondane, Dovrefjell, Femundsmarka, Forolhogna en Gutulia. Bij Trysil vindt u tijdens een last minute weekendje weg in Noorwegen een prachtig berglandschap voor een mooie wintersportvakantie, vlot varen, raften, riverboarden en honndenkartochten. De actieve vakantie in Noorwegen is fantastisch.

Een weekendje weg tijdens de feestdagen met de familie in Noorwegen 

Kies voor een weekendje weg tijdens de feestdagen met de familie in Noorwegen in de sneeuw. De mogelijkheden voor een wintersportvakantie tijdens een weekendje weg tijdens de feestdagen met de familie in Noorwegen zijn talrijk. Bezoek Trysil met het grootste skigebied van Noorwegen. U kunt tijdens een weekendje weg tijdens de feestdagen met de kinderen in Noorwegen ook vlot varen of raften. Bij Hamar, Lillehammer, Elverum en Sjusjoen vindt u een grote Olympische ijsbaan, bij Elverum kunt u perfect langlaufen evenals bij Sjusjoen. Ontdek het skigebied Stryn tijdens een weekendje weg tijdens de feestdagen met de familie in Noorwegen bij de Nordfjord, hier ligt de Geirangerfjord. Skisport en snowboarden kan hier onder perfecte omstandigheden tijdens een weekendje weg met de kinderen.