Vakantiehuizen voor de Herfstvakantie Noorwegen

Maak kennis met de rijke cultuur tijdens de herfstvakantie in Noorwegen. Breng een bezoek een Kongsberg met de mooie musea zoals de Noorse Miningmuseum, het Ski museum of de Kongsbergkerk-grootste... Lees meer

Populaire bestemmingen

Speciale Vakantiehuizendeals in Noorwegen


Informatie

Maak kennis met de rijke cultuur tijdens de herfstvakantie in Noorwegen. Breng een bezoek een Kongsberg met de mooie musea zoals de Noorse Miningmuseum, het Ski museum of de Kongsbergkerk-grootste Noorse barokke kerk. In het mijnmuseum kunt u een wandeling door de Mijnbouwheuvels maken of een Mijnsafari. Ontdek Sigdal, het is een prachtige omgeving, een inspirerende omgeving voor fotografen en kunstenaars. In Lauvlia staat een van de goed bewaarde huizen. Het Theodor Kittetsen huis is ingericht met eigen houtsnijwerk, schilderijen en zelfs speelgoed. Ovre Eiker vindt u een landschap met schilderachtige dorpen zoals Darbu en Hokksund. Op Nostetangen Glas naast Hokksund centrum treft u veel kunstvoorwerpen van glas aan. De stad Lillehammer is een van de Noorse steden die een bezoek waard zijn met het kunstmuseum Flygelet, openluchtmusem Maihagen of de staafkerk van Garmo.

Een actieve vakantie in Noorwegen is afwisselend

De actieve herfstvakantie in Noorwegen is altijd weer anders. Lier biedt een landschap met bosgebieden, ravijndalen en vlaktes. U kunt hier plezier beleven aan diverse outdoor activiteiten zowel in de bossen, bij de fjorden en in de vallei. Denkt u hierbij aan zwemmen en vissen, wandelen en mountainbiken en klimmen. Bezoek de waterval van Honefoss City. De brug die de waterval heel toegankelijk maakt is gebouwd in 1952. Het Hangervidda natuurcentrum is een actief museum in de vorm van een wandeling en een interactief informatie centrum. In Noorwegen kunt u kiezen voor gletsjerwandelingen en fjordcruises. De Folgefonna gletsjer is een grote gletsjer. De fjordcruises zijn uniek, deze tocht per boot begint bij Nordheimsund en stopt op de mooie plekjes.

Er valt van alles te beleven in Noorwegen

Tijdens een herfstvakantie in Noorwegen kunt u op een unieke manier genieten. Op de Noordkaap kunt u indirect kennis maken met de Middernachtzon. Op het vogeleiland Stappan kunt u ideaal vogels spotten. Op de Lofoten vindt u mogelijkheden voor de hele nacht golfen, een bijzondere ervaring. U kunt kiezen voor een walvissafari zoals bij Vesteralen en Nordland. Een wandeling is altijd fijn in Noorwegen, in de bossen, tijdens de periode voor de Middernachtzon in de nacht of anders. Een bootexcursie in combinatie met een visvakantie is populair, zelfs in de nacht. De fjorden en bergen zijn dankzij de steile wanden en de mooie watervallen een prachtig gebied voor vissen, wandelen en mountainbiken. De golfbanen zijn goed verzorgd, zeker een aanrader als u een liefhebber bent.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.