Groepsaccommodaties Zweden

De kennismaking met de Zweedse cultuur vanaf de groepsaccommodaties in Zweden is leuk en verrassend. Breng een bezoek aan de Hoge Kust beschermd door de UNESCO. Het was een ijslandschap en is nu een bijzonder... Lees meer

Speciale Groepsaccommodatiesdeals in Zweden


Informatie

De kennismaking met de Zweedse cultuur vanaf de groepsaccommodaties in Zweden is leuk en verrassend. Breng een bezoek aan de Hoge Kust beschermd door de UNESCO. Het was een ijslandschap en is nu een bijzonder stuk groen natuur. Als u een natuur historisch gebied wilt bezoeken en van natuur houdt, kiest u voor Zuid Oland, heel bijzonder. Ontdek het Mijngebied van de grote Koperberg, een voormalige kopermijn waar u nu met gids kunt afdalen. In het stadje Falun vindt u nog vele stille getuigen van de tijd van toen. Het Radiostation Varberg met de zes torens zijn hoger en anders als anders. Tijdens WOI speelde de masten een belangrijke rol. Lapland is een bijzondere culturele bestemming zowel natuurhistorisch als cultureel. Zweden is rijk aan cultuur.

Tijdens een actieve vakantie in Zweden komt u tijd te kort

Dankzij de fantastische natuur kunt u op bijzondere wijze genieten vanaf de groepsaccommodaties in Zweden. Een wandelvakantie voor natuurliefhebbers is paradijs op aarde in Zweden. U vindt hier rust en ruimte in een zeer afwisselend landschap met heuvels maar ook bossen en kust. Bij Skane en Blekinge kunt u fijn wandelen in de heuvels en bossen. Smaland biedt een rotsachtig landschap, ruim en bijna eenzaam. Een vakantie aan het water in Halland is heerlijk dankzij de stranden en duinenrijen, baaien en rotsen. De meren van Vanern zijn groot en schoon. Wandelen, fietsen maar ook zwemmen en varen is fantastisch hier. De kustlijn van Bohuslan met baaien en fjorden, rotsen en eilandjes leent zich uitstekend voor wandelingen en mountainbiketochten. Laat uw horloge thuis en geniet.

Zweden is een afwisselende en complete vakantiebestemming

Bij de groepsaccommodaties in Zweden valt van alles te beleven. Maak kennis met de bekende sauna cultuur van Zweden. De Zweden gaan hier heel zorgvuldig mee om en veel mensen hebben een eigen sauna, houdt rekening met de gedragsregels van het land. Het is een bijzondere belevenis. Een vakantie met kinderen is niet compleet zonder een bezoek aan het attractiepark Liseberg in Goteborg, zoek naar het groene konijn. Het is een groot park, gebouwd op een heuvel, de grote schommel is wel heel bijzonder. Kies voor een stedentrip in Zweden, bijvoorbeeld Karlstad in Varmland. Het ligt erg mooi aan het Varnermeer. De dom van Lund of Kulturen-het openluchtmuseum is zeker een bezoek waard. Denkt u ook aan steden als Oslo of Kopenhagen.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.