Daarom kiest u een van de vakantiehuizen in Bern

Bern is de hoofdstad van Zwitserland. Vanaf de vakantiehuizen in Bern beleeft u plezier aan de binnenstad met de historische uitstraling. De stad is niet indrukwekkend groot, maar huisvest talloze historische... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Bern


Informatie

Bern is de hoofdstad van Zwitserland. Vanaf de vakantiehuizen in Bern beleeft u plezier aan de binnenstad met de historische uitstraling. De stad is niet indrukwekkend groot, maar huisvest talloze historische en goed bewaarde gebouwen en monumenten. Daarnaast ligt de stad aan de rivier de Aare, door de constante groei ligt de rivier nu deels in de stad. De bruggen Kornhausbrug, Nydeggbrug en Kirchenfeldbrug verbinden de oude binnenstad met de rest van de stad. Ervaar deze bijzondere sfeer vanaf de vakantiehuisjes in Bern.

Actief genieten van de stad

Een stadswandeling door de stad vanaf de vakantiehuizen in Bern is eigenlijk de beste manier om de mooiste plekjes te ontdekken. Er zijn diverse manieren zoals routes lopen, tochten met gids of bewegwijzeringen volgen. De rivier de Aarde die deels door de stad slingert biedt mooie wandelroutes langs de kant en u kunt met de boot een soort van rondvaart maken. Ontdek de gezellige restautants en terrasjes tijdens uw tocht door de stad en geniet van de culinaire specialiteiten.

Cultuur en architectuur in Bern

U kunt tijdens een vakantie in Bern eindeloos genieten van historische architectuur. De liefhebbers kunnen altijd op locatie informeren naar nog meer historische feiten. De Münster van Bern is een gotische kathedraal met een giga hoge toren van 100m, deze kunt u beklimmen als u de uitdaging van 344 aan wilt gaan. Dat u wordt beloond met een prachtig uitzicht over de stad heeft geen verdere uitleg nodig. Het interieur van de kerk is uniek met glas-in-lood ramen. De fonteinen van Bern, niet een paar maar honderd! zijn geplaatst met een betekenis of naar aanleiding van een gebeurtenis. De oudste stammen uit de 16e eeuw. De Heiliggeistkirche is een bijzonder stuk architectuur met een barok interieur. En dan natuurlijk het Huis van Einstein, Einstein was een gerespecteerde en succesvolle wetenschapper die vele sporen heeft achter gelaten in Bern. Dit zult u ontdekken in de omgeving van de vakantiehuizen in Bern. Tot slot willen we u wijzen op de Gevangenistoren oftewel Kafigturm. Deze werd gebruikt als gevangenis tot in de 17e eeuw. Nu is het een locatie voor publieke samenkomsten en tentoonstellingen. Tijdens een vakantie in Bern ziet u vele resultaten van goed bewaarde cultuur, dank je wel Zwitserland.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.