Daarom kiest u voor de vakantiehuizen in Graubunden

De omgeving van de vakantiehuizen in Graubunden kunt u omschrijven als het grootste vakantiegebied van Zwitserland. U vindt hier bekende grote plaatsen zoals Davos of St Moritz, daarnaast vindt u hier... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Graubunden


Informatie

De omgeving van de vakantiehuizen in Graubunden kunt u omschrijven als het grootste vakantiegebied van Zwitserland. U vindt hier bekende grote plaatsen zoals Davos of St Moritz, daarnaast vindt u hier schilderachtige kleine bergdorpen in een bergachtig landschap. Het plezierige van deze vakantie in Graubunden is dat u kunt kiezen voor rust maar ook voor een meer toeristische bestemming, het is maar net wat u nodig heeft.

Actief genieten in Graubunden

Het bergachtige landschap in Graubunden is prachtig. Als u wat minder sportief bent, kunt u de omgeving van de vakantiehuizen in Graubunden verkennen via de mooie bergpassen zoals San Bernardinopas, Berninapas of de Malojapas die de bergdalen onderling met elkaar verbinden. Vergeet uw camera niet en geniet met volle teugen van het schilderachtige landschap. Dankzij dit landschap kunt u hier tevens genieten van mooie wandelingen, u kunt hier fijn mountainbiken, u vindt diverse golfbanen in de omgeving en ontspannen in een wellnesscentrum is een perfecte afsluiting van de actieve dag in de frisse lucht. Bergklimmen en wintersport zijn twee belangrijke toeristische trekpleisters.

De bergen geven deze vakantie in Graubunden een actief karakter met Valbella als voorbeeld. Het hele jaar door zullen de liefhebbers van natuur maximaal genieten vanaf hun vakantiehuisje in Graubunden. In de zomer kunt u een fitnesscentrum bezoeken, de langste rodelbaan proberen, een golfbaan bezoeken, paardrijden en wandelen is fantastisch hier, de watersport op de Heidsee is een fantastische bonus. In de winter viert de wintersport hoogtij met 155km aan skipiest, kabelbanen, liften, snowboardpark en langlaufloipes.

Maak kennis met de cultuur in Graubunden

Zoals u misschien wel weet, heeft elk vakantiegebied wel een culinaire specialiteit. Zo treft in de omgeving van de vakantiehuizen in Graubunden vaak Grisonvlees aan, zout vlees in dunne plakjes gesneden. Smaken verschillen maar u zou het echt moeten proberen. Bezoek een van de dorpen of steden zoals Chur. Het is een stadje met een historische uitstraling . De naam Davox kent bijna iedereen. Deze stad is een belangrijk centrum van de wintersport en er is een multifunctioneel kuuroord. U kunt hier het Kirchner museum Davos bezoeken met werken van de Duitser Kirchner. Het is een bruisende stad in een mooie omgeving. De bergdorpen ademen nog de eenvoudige sfeer van het leven, u zult nog regelmatig strakbewaarde tradities tegenkomen.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.