Groepsaccommodaties Zwitserland

Zwitserland bestaat voor 70% bergen en door de vele skigebieden is een groepsaccommodatie in Zwitserland erg geschikt voor een familievakantie in de sneeuw. Overdag kunt u heerlijk skiën en ’s avonds uitrusten... Lees meer

Speciale Groepsaccommodatiesdeals in Zwitserland


Informatie

Zwitserland bestaat voor 70% bergen en door de vele skigebieden is een groepsaccommodatie in Zwitserland erg geschikt voor een familievakantie in de sneeuw. Overdag kunt u heerlijk skiën en ’s avonds uitrusten in het grote vakantiehuis met open haard. Toch zijn de zomers ook echt heerlijk in dit prachtige land. De wandelen door de bergen is een erg populaire activiteit en dat kan ook bijna overal. Een goedkoop groepshuis in Zwitserland huren voor een weekend met vrienden of voor een gezinsvakantie kan bij Bungalow.Net. In het gebied Wallis aan de grens van Frankrijk en Italie zijn ontelbare mogelijkheden voor uitstapjes in de bergen.Ideaal voor een heerlijke familievakantie, maar u kunt er natuurlijk ook terecht met een groep vrienden.

Weekendje weg in met vrienden

De Mürrenbachwaterval, Taminakloof en het oude Bad Pfäfers, de Badebottich van bergrestaurant Diavolezza. Tijdens een weekendje in een groot vakantiehuis in Zwitserland zijn er genoeg bijzondere bezienswaardigheden die u bijvoorbeeld met uw vrienden kunt bezoeken, zowel in de winter als in de zomer. Mooie gebieden om in de zomer een groot vakantiehuis te huren zijn Ticino, Jura en Fribourg. In Alps Vaudoises vindt u prachtige plaatsjes die zeker een bezoek waard zijn, u kunt ze soms al in het dal zien liggen als u aan komt rijden. De groepsaccommodaties in Zwitserland hebben bijna allemaal een adembenemend uitzicht over de bergen. Dit komt door de steile bergen en diepe dalen.

Familievakantie in Zwitserland

Het gebied Oost-Zwitserland heeft het keurmerk Familien wilkommen (Gezinnen welkom) dit keurmerk betekent dat het gebied heel erg geschikt is voor familievakanties in grote vakantiehuizen. In de buurt van de groepsaccommodaties in Zwitserland in het oosten van het land, kunt u wandelingen maken over het Fruitthemapad Altnau, Eikenpad Güttingen, Cultuurpad Münsterlingen of Panoramapad Langrickenbach. Ook het gebied Graubünden is leuk om een groepshuis te huren wanneer u op gezinsvakantie wilt. Er zijn verschillende groepsaccommodaties in Zwitserland bij Bungalow.Net.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.