Ontdek de gezellige vakantiehuizen in de Jura

U vindt de vakantiehuizen in de Jura op de grens van Zwitserland en Frankrijk. De hoofdstad is Delemont, Porrentruy is een andere grotere stad. Zowel cultureel als sportief gezien zult u zich niet vervelen tijdens een vakantie in de Jura. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Jura


Informatie

U vindt de vakantiehuizen in de Jura op de grens van Zwitserland en Frankrijk. De hoofdstad is Delemont, Porrentruy is een andere grotere stad. Zowel cultureel als sportief gezien zult u zich niet vervelen tijdens een vakantie in de Jura. Zomer en winter is het kiezen voor de Jura als vakantiebesteming een goed idée, u kunt hier van alles doen en zien.

Culturele ontdekkingen in de Jura

Een vakantie in de Jura is een complete culturele ontdekkingsreis. Zo kunt u mooie binnensteden bezoeken zoals Ursanne, Porrentruy, Saignelegier en Delemont met historische gebouwen. Een bezoek aan het oude stadje Delemont is aantrekkelijk, ontdek de musea en kunstgalerijen. Vergis u niet, het kan heel warm zijn vanaf de vakantiehuizen in de Jura. Het dorp Ornans ligt aan het water, het is klein met oude paalhuizen bij de Loue en andere oude huizen. Het is de geboorte plaats van Courber de schilder, de Vader van het Realisme. Het is een prachtig dorp om rond te kijken.

In het Jura gebergte vindt u talloze grotten, hier ontdekt u nog echte natuurhistorische schatten. Le Gouffre de Poudrey is bijzonder, ligt ondergronds op 70m diepte, de stalactieten en stalagmieten zijn indrukwekkend.

Sportieve activiteiten in de Jura

Dankzij het landschap kunt u in de winter vanaf de vakantiehuizen in de Jura langlaufen en plezier beleven aan wat kleinere skigebieden. In de zomer kunt u hier heerlijk paardrijden, wandelen en mountainbiken, midden in de natuur. Denkt u hierbij ook aan vissen en parapenten, canyoning en via ferrata. Het inheemse paardenras Freiberger is een licht trekpaard, ooit een vast onderdeel van de Zwitserse krijgsmacht. U kunt de omgeving uw vakantiebungalow in de Jura verkennen met deze paarden en wagen. Bij la Chaux de Fonds en Biel kunt u op vele manieren genieten van de prachtige omgeving, wandelend, fietsend, in de kano, in een zigeunerwagen, op de ski’s of met het paard op een hoogte van 1000m.

Ruimte, natuur, frisse lucht en rust zijn vaste ingrediënten van een vakantieverblijf in de Jura dankzij het vele water, de rotsen en bossen.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.