Dat is pas genieten bij de vakantiehuizen in Wallis

Vanaf de vakantiehuizen in Wallis kunt u kennis maken met een bijzonder kanton in Zwitserland.U vindt hier bergen, mooie wandelpaden, de hoogste Alpentoppen, eeuwige sneeuw, bergdorpen en gletsjers. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Wallis


Informatie

Vanaf de vakantiehuizen in Wallis kunt u kennis maken met een bijzonder kanton in Zwitserland. U vindt hier bergen, mooie wandelpaden, de hoogste Alpentoppen, eeuwige sneeuw, bergdorpen en gletsjers. Liefhebbers van buitensport of rust in een fantastische natuurlijke omgeving moeten hier zijn. Kunstenaars zoals fotografen, schilders en schrijvers vinden hier een inspiratiebron aan, die ze nergens anders aantreffen. Elke maand heeft zijn eigen schoonheid, kleur, temperatuur en geur. We geven u graag een paar voorbeelden van natuurlijke en culturele toeristische toppers tijdens een vakantie in Wallis.

Unieke bezienswaardigheden in Wallis

De Aletschgletsjer is een bijzondere toeristische trekpleister vanaf de vakantiehuizen in Wallis. U kunt met de kabelbaan vanaf Mörel naar de Riedelalp op 1920m, vanaf daar kunt u naar de gletsjer wandelen. Deze locatie wordt al sinds 1933 beschermd door UNESCO. U vindt hier een ijsmassa mavna 900m dik. Vergeet u camera niet .

De Totensee moet u gezien hebben tijdens een vakantie in Wallis. Het is een diepblauw bergmeer, omringd door Alpentoppen en de Grimselpasweg loopt er langs. Zowel via de sportieve tocht op de wandelschoenen als een autotoer bereikt u deze prachtige locatie. Onderweg zult u ook zeker genieten van de mooie omgeving. Het meer ligt op 2160m hoogte.

Het Lötschental ligt prachtig verborgen tusen twee hoge bergkammen. U kunt met de auto het dal verkennen in de omgeving van de vakantiehuizen in Wallis, vergeet niet uit de auto te stappen, de lucht en de uitzichten zijn indrukwekkend. In het dorp Kippel kunt u het Dalmuseum bezoeken of de zweefbaan naar Lauchernalp nemen. De dalweg houdt op bij Fafleralp. In Willer kunt u het Carnavalsmaskermuseum bezoeken.

De grotten van Trient zijn voor hen die liever boven de grond blijven, ten zuiden van Martigny. U loopt over een planken pad, deze overbruggen een kloof van 800m lang waardoor letterlijk en figuurlijk het water raast. Er is ook een hoge brug. Het probleem met woorden is dat het de waarheid van de schoonheid slechts benadert. Dit moet u zelf zien en ervaren met al uw zintuigen. Daarom kiest u dus voor de vakantiehuizen in Wallis.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.