Vakantiehuizen aan het strand Belgie

De Belgische kust is een populaire vakantiebestemming voor hen die van de watersport en het strand willen genieten. De strandvakantie in België is heel ontspannen met schone zandstranden, brede stranden aan de Westkust... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Belgie


Informatie

De Belgische kust is een populaire vakantiebestemming voor hen die van de watersport en  het strand willen genieten. De strandvakantie in Belgiëis heel ontspannen met schone zandstranden, brede stranden aan de Westkust en veel gezelligheid aan de Vlaamse kust. Bij Knokke Heist ligt een 12 km lang fijnkorrelig zandsstrand met vijf badplaatsen onderling verbonden met elkaar. U vindt het Albertstrand aan de West Vlaamse kust bij Knokke en het Zoute in het oosten. Deze laatste was een simpele nederzetting maar is nu de meest oostelijke badplaats van België. Het was een schorrengebied waar de schapen graasden. Door de jaren heen is dat uitgegroeid tot een mooie vakantiebestemming aan de Belgische kust.

Maak kennis met de gezellige vakantie aan de Belgische kust

De strandvakantiein België is de moeite waard met afwisselende stranden in een plezierige sfeer. Blankenberge is een belangrijke badplaats aan de Belgische kust met een mooie zeedijk en trappen en een casino voor de liefhebbers. De Haan is de enige badplaats met een naturisten strand. De onafgebroken duinenrij is een prachtige achtergrond van deze mooie zandstranden. Oosten is een andere stad aan de kust. Het ligt vrij centraal aan de Belgische kust. Andere mooie badplaatsen in de nabije omgeving zijn Bredene, Westende en Middelkerke. De duinen- en kuststreek leent zich uitstekend voor een fijne wandeling of fietstocht door de natuur of langs het strand. De watersportrecreatie goed verzorgd. De Belgische gastvrijheid en gastronomie maken deze vakantie aan het strand nog aantrekkelijker.

De vakantie aan het strand is altijd een succes

De strandvakantie in België is multifunctioneel. U kunt de keuze maken voor een rustig strand, ideaal voor een gezin met kids. Een romantische strandwandeling bij zonsondergang is een mogelijkheid. Een bruisende strandvakantie met watersportactiviteiten is een andere fantastische vakantie aan de Belgische kust. Bij Middelkerke ligt het langste strand van België. Sint Idesbald bij Koksijde aan de Vlaamse kust is een favoriete badplaats bij de kunstenaars en kunstliefhebbers. De reden van deze populariteit is de sfeer van het kunstenaarsdorp en de lichtval van de locatie. De Panne is een badplaats aan de Belgische kust. Het natuurreservaat de Westhoek ligt hier vlakbij. De Belgische kust is 67 km lang met diverse zandstranden. U kunt hier perfect zeilen en surfen naast de ‘normale’ strandactiviteiten.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/