Geniet maximaal bij de vakantiehuizen aan het strand in West Vlaanderen

Een vakantiehuis aan het strand in West Vlaanderen is multifunctioneel. Liefhebbers van rust en natuur zoeken een gezellige vakantie accommodatie aan de Belgische kust bij de natuurgebieden. U kunt ook kiezen voor een accommodatie... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in West Vlaanderen


Informatie

Een vakantiehuis aan het strand in West Vlaanderen is multifunctioneel. Liefhebbers van rust en natuur zoeken een gezellige vakantie accommodatie aan de Belgische kust bij de natuurgebieden. U kunt ook kiezen voor een accommodatie niet ver van een bruisend strand en badplaats. Dankzij de vele badplaatsen aan de kustlijn van 70km lang heeft u keus genoeg. U zult al snel ervaren dat een vakantie aan de zee vaak een mix van strand, natuur en gezelligheid is. De badplaats Knokke Heist is een mooi voorbeeld hiervan. U vindt hier 12km aan zandstranden in eigenlijk vijf badplaatsen. Daarnaast ligt hier het Zwin, een natuurreservaat van 150ha in de vorm van een schorrengebied. U kunt hier het museum van de Zwinstreek bezoeken evenals de romantische Vlindertuin met ruim 350 soorten vlinders. Er worden jaarlijks festivals voor inwoners en toeristen georganiseerd zoals het Kneifestival of het Vuurwerkfestival.

Actief genieten aan het strand

Een actieve vakantie aan zee is eenvoudig in te vullen. Allereerst treft u hier de bekende strandactiviteiten zoals zonnenbaden en zwemmen tijdens de zomer. Afhankelijk van het strand beleeft u plezier aan de watersport zoals met surfen, zeilen of zeekajakken. Op diverse plaatsen kunt u complete uitrustingen huren. Een boottocht maken vanaf een haven als Zeebrugge is heerlijk. Golfliefhebbers zullen zeker genieten vanaf een vakantiehuis aan het strand in West Vlaanderen. Langs de kustlijn liggen diverse goed verzorgde golfbanen, startklaar en speciaal voor u. Wandelen en fietsen in de omgeving is heel bijzonder langs de kust. Bij de badplaats De Panne liggen mooie natuurreservaten zoals de Westhoek, de Houtsaegerduinen en het Kerkepannebos of de Krakeelduinen. In het natuurparkcentrum de Nachtegaal kunt u een museum over de natuurlijke omgeving bezoeken. Op de stranden kunt u strandzeilen alias zeilwagenrijden. Als u met de kids op stap bent, is een bezoek aan een attractiepark eigenlijk een ‘must’. Het attractiepark Plopsaland ligt bij Adinkerke, zowel de ouders als de kinderen beleven plezier aan dit park. Zo vindt u bij elke badplaats gezellige strandactiviteiten.

Badplaatsen aan de Belgische kust

Als u kiest voor een vakantiehuis in West Vlaanderen, is een kennismaking met de omgeving een goed begin. Koksijde is een badplaats waar van alles valt te beleven. De stranden zijn in de zomer plezierige locaties voor zonnenbaden, zwemmen en watersportactiviteiten. U kunt hier het hele jaar uitwaaien tijdens een strandwandeling in regen en wind of juist met mooi weer. Wandelen en fiets in de omgeving is fijn, het is interessant een museum te bezoeken. De stranden bij Koksijde zijn de Enige Plek waar de grijze Hollandse garnalen nog gevangen worden met paard, dit mag u en wilt u niet missen. Knokke, De Panne, De Haan of Blankenberge zijn andere prachtige voorbeelden van bruisende en gezellige badplaatsen en mooie stranden. Verwen uzelf met een verblijf in de gezellige vakantiehuizen aan de Belgische kust.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.