Proef de zilte lucht bij de vakantiehuizen aan het strand in Zeeland

De vakantiehuizen aan het strand aan de Zeeuwse kust staan op mooie plekken. Dat is tevens de kracht van kust van Zeeland. Elke badplaats ligt dichtbij de daadwerkelijke kust, u hoeft nooit ver te gaan voor de toeristische trekpleisters zon en zee... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Zeeuwse Kust


Informatie

De vakantiehuizen aan het strand aan de Zeeuwse kust staan op mooie plekken. Dat is tevens de kracht van kust van Zeeland. Elke badplaats ligt dichtbij de daadwerkelijke kust, u hoeft nooit ver te gaan voor de toeristische trekpleisters zon en zee en zand. De kustijn van Zeeland is 650km lang met de schoonste stranden en talloze zonuren en goed verzorgde stranden met voorzieningen. Een andere reden waarom vele toeristen graag terugkomen is het afwisselende aanbod van strand, van familiestranden met brede zandstraden en beveiliging en ondiep water tot de watersportstranden bij de Brouwersdam. Vanaf de vakantiehuizen aan het strand aan de Zeeuwse kust kunt u eindeloos genieten van watersport en ontspanning aan het strand.

Bezienswaardigheden in Zeeland

Vanaf de vakantiehuizen aan het strand aan de Zeeuwse kust beleeft ook plezier aan de vele bezienswaardigheden zoals de Deltawerken, gebouwd ten gevolge van de watersnoodramp in 1953. Deze werken zijn de trots van Nederlands watermanagement. U vindt hier van alles van wandelpaden en fietsroutes tot vlindertuinen tot musea over de geschiedenis van Zeeland tot natuur en watersport. Dit mag u echt niet missen. Deltapark Neeltje Jans is een onderdeel van de Oosterscheldekering en het is een attractie- en informatiepark over de deltawerken, de zeehondenshows en de rondvaart langs de deltawerken maken dit dagje uit compleet. Kijk rond in de provincie en bezoek de mooie steden zoals Middelburg met de Lange Jan of de gezellige stad Veere met de vele sfeervolle plekjes. In Vlissingen kunt u het Piratenmuseum beozeken met scheepssimulator, schelpenschatkamer en veel meer, erg leuk voor jong en oud. Een ander mooi stadje is Sluis, ontdek het in uw eigen tempo en geniet samen van wat u allemaal ontdekt in de omgeving van de vakantiehuizen aan het strand aan de Zeeuwse kust.

Actief genieten aan de Zeeuwse kust

U kunt eindeloos fietsen en wandelen in Zeeland, zowel van dorp naar dorp of door de duinen of langs het water. Gezelligheid en romantiek gaan hand in hand in Zeeland. De stranden zijn natuurlijk de hoofdrolspelers van een vakantie aan de Zeeuwse kust. Ontdek de mooie badplaatsen zoals Cadzand, Domburg, Zoutelande, Nieuwvliet, Breskens, Vlissingen, Westkapelle. Elke plaats heeft zijn eigen charme en mogelijkheden en elke toerist heeft weer een eigen voorkeur voor rust, natuur of juist een toerististisch strand of een familiestrand. Informeer bij uw vakantie adres welk strand aansluit bij uw wensen en mogelijkheden. Houd ook rekening met de betaalde parkeerplaatsen, als u het parkeergeld niet betaalt, betaalt u later de boete, een gewaarschuwd mens telt voor twee. De onbezorgde sfeer op de stranden langs de kust is kenmerkend voor Zeeland. Het toerisme is een belangrijke bron van inkomsten voor Zeeland maar dat gaat niet ten koste van de hartverwarmende gastvrijheid van de inwoners van Zeeland.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.