De gezellige vakantiehuizen aan Poolse stranden zijn super-voordelig

De vakantiehuizen aan het strand in Polen zijn voor vele Europeanen een verrassing. De accommodaties zijn goed verzorgd en compleet ingericht. De Poolse kust heeft veel meer te bieden dan velen denken. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Polen


Informatie

De vakantiehuizen aan het strandin Polen zijn voor vele Europeanen een verrassing. De accommodaties zijn goed verzorgd en compleet ingericht. De Poolse kust heeft veel meer te bieden dan velen denken. Wist u bijvoorbeeld dat in Polen 440km aan zandstranden liggen? De kustlijn begint bij de havenstad Szczecin en eindigt bij de havenstad Gdansk, hier tussen liggen de mooie zandstranden aan de Baltische Zee. Het bijzondere van Polen is dat u langs de kust ook nog overal bossen en meren tegenkomt zoals bij Resko Przymorski, Jamno of Bukowo . Ook bij deze meren kunt u diverse watersportactiviteiten beoefenen. Een paar leuke feiten over de stranden van Polen wil ik graag met u delen. In de badplaats Sopot ligt een historische houten pier (1928) van 515m, deze mag u niet missen net als de badplaats zelf. Het grootste strand ligt bij Swinoujscie, het is zowel het breedste als het langste mooie strand. Bij de havenstad Gdans ligt de lange kade en de bijzondere oude stad met histoirsche huisgevels. Een andere toeristische trekpleister is hier de Westerplatte-oude scheepswerf met een klein strandje.

De stranden in Polen

De Poolse kustlijn ligt langs de Baltische Zee, de Baltische kust biedt ruim 100 badplaatsen. De Poolse stranden maken positieve reclame voorzichzelf. In een reisverslag las ik dat de stranden zeker zo mooi waren als in Nederland en dat het biertje aan de Poolse kust aangenaam goedkoper was vergeleken bij de Nederlandse kust. De bekendste badplaats is Sopot. Het Tri-city bestaat uit het Gdynia havenstadje, Gdansk-grote havenstad met unieke gebouwen en Sopot. Sopot trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers. Er ligt een mooie boulevard van hout van 516m lang. Hier worden eigenlijk het hele jaar door wel evenementen georganiseerd op gebied van sport en spel, amusement en cultuur. Ontdek hier het schiereilandje Hel wat soms slechts 200m breed is, bij de plaatsen Jurata, Kuznica en Chaluyp kunt u fantastisch surfen. De vakantiehuizen aan het strand in Polen vormen een goed begin van deze watersportvakantie. Een andere mooie plek voor strandvakanties zijn bijvoorbeeld Puck baai, hier kunt u perfect wind- en kitesurfen. Andere mooie badplaatsen zijn Kolobreg of Ustka of Leba.

U vindt ook mooie natuur aan de Poolse kust in de vorm van het Slowinski Nationaalpark. Hier liggen wandelende duinen, onder invloed van wind hebben de duinen prachtige vormen aangenomen. Hier vindt u ook de badplaats Leba. Rondwandelen en fietsen in deze omgeving is heerlijk, de natuurlijke omgeving met meren en veengronden lenen zich hier uitstekend voor. De Baltische kust zit vol plezierige verrassingen , voor hen die niet wisten dat Polen een heerlijke vakantiebestemming is voor liefhebbers van strandvakanties en watersportvakanties. Met de vakantiehuizen aan het strand in Polen kunt u budgetvriendelijk van uw vakantie genieten.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.