Kies voor gezelligheid bij de vakantiehuizen in debergen in Polen

De vakantiehuizen in de bergen in Polen staan op mooie locaties. Polen is een prachtig land met mooie steden en indrukwekkende natuur met bergen. Een vakantie in de Poolse bergen biedt uitstekende mogelijkheden voor... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Polen


Informatie

De vakantiehuizen in de bergen in Polen staan op mooie locaties. Polen is een prachtig land met mooie steden en indrukwekkende natuur met bergen. Een vakantie in de Poolse bergen biedt uitstekende mogelijkheden voor een spannend verblijf. Klimmen, wandelen, skisport, mountainbiken, genieten van de natuur, abseilen zijn een paar voorbeelden van sportieve activiteiten in de natuur. Het Reuzengebergte is een van de bekendere berggebieden van Polen. Afhankelijk van de locatie die u kiest, vindt u goed verzorgde voorzieningen. Een mooi voorbeeld hiervan is Zakopane. Dit gebied trekt al jaren talloze toeristen, nationaal en internatonaal. U treft hier eindeloze mogelijkheden voor wintersport, wandeltochten maken, mountainbiken, schaatsen op natuurijs, uiteraard afhankelijk van het door u gekozen seizoen. Ondanks de grote toeristenstroom bewaart Zakopane zorgvuldig het deels dorpskarakter van het dorp in de vorm van kleinschaligheid en bouwstijl.

Het Reuzengebergte

Ontdek vanaf de vakantiehuizen in de bergen in Polen het indrukwekkende Reuzengebergte. De naam is onstaan door een legende, leuk om naar te informeren op locatie, er zijn meerdere versies van de legende. Grote delen van dit gebergte zijn natonaalpark en worden zorgvuldig beschermd. In de winter is het een populair wintersportgebied dankzij de plezierige natuurlijke omstandigheden. In de zomer komen de mensen graag in deze bergen vanwege de prachtige natuur en de vele mogelijkheden voor het maken van een wandeling of mountainbiketocht. Het Reuzengebergte is het kleinste hooggebergte in Europa maar zeker niet minder indrukwekkend. De hoogste top is de Sneeuwkop op 1602m. Daarnaast vindt u hier nog andere hoge toppen rond de 1500m zoals de Lucni Hora. In dit zelfde gebied ontdekt u nog eenvoudige bergdorpen en cultuur . Bij Kopa kunt u op 1377m met de stoeltjeslift naar de top Sneeuwkop. Bij Szrenica is een skigebied met stoeltjeslift op 1362m hoogte. Bij Harrachov op 1020m hoogte ligt een bekend skigebied met springschans .

Andere bergen in Polen

Vanaf de vakantiehuizen in de bergen in Polen kunt u ook kiezen voor andere bergen. Denkt u hierbij aan de Tatra, Pieniny, Bieszczady of het Beskidengebergte. Het Tatra gebergte huisvest de bekende bergsportplaats Zakopane, tevens de toeristische hoofstad van de Tatra. Pieniny is een klein bergland in het zuiden van Polen met de rivier Dunajec dwars door het gebied. Spectaculair voor vele toeristen is het vlotvaren over de rivier de Dunajec. Ontdek vanaf de vakantiehuizen in de bergen in Polen het Bieszczady gebergte. Deze bergen zijn niet echt hoog met maximale hoogte van 1346m, u kunt hier fantastisch wandelen door de hoge bergweiden in de zomer en langlaufen in de winter. De Beskiden liggen in de Karpaten , het is een dunbevolkt gebied met jaarlijks meer bezoekers die bewust kiezen voor de bergsport, wandelsport en skisport in dit gebied vanwege de schitterende natuurlijke omgeving. Polen en bergen vormen samen een ideale vakantiebestemming.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/