Vakantie aan het water met onze vakantiehuizen in de Ardennen

Een vakantie aan het water in de Ardennen in België is spannend en opwindend. U kunt uitstekend ontspannen tijdens de buitenactiviteiten in de natuur. Het bijzondere van de Belgische Ardennen... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Ardennen


Informatie

Een vakantie aan het water in de Ardennen in België is spannend en opwindend. U kunt uitstekend ontspannen tijdens de buitenactiviteiten in de natuur. Het bijzondere van de Belgische Ardennen is dat de talrijke mogelijkheden van sportieve activiteiten niet ten koste gaan van het natuurlijke landschap. Als u op zoek bent naar rust of graag geniet in de natuur, zijn de vakantiehuizen in aan het water in de Ardennen een goede keus. De hobbyfotograaf zal zijn camera niet met rust laten als de eerste foto’s gemaakt zijn.

Watersportactiviteiten in de Ardennen

Op de rivier de Ourthe kunt u bijna perfect kano varen dankzij de natuur. Zelf als beginner kunt u met gids mooie tochten over het water maken door de Ardennen. Een overlevingsvlot bouwen is een leuke groepsactiviteit, zowel het bouwen als het varen op de Ourthe geeft veel vakantieplezier. Raften is varen in een rubberboot onder niet altijd rustige omstandigheden, vandaar ook de zwemvesten en helmen. Deze sport is het leukst als er wat meer dan gemiddelde stroming in het water is, dat maakt het nog spannender. U komt niet droog thuis bij de vakantiehuizen in de Ardennen, maar dat weet iedereen van te voren. Kajakken op de Ourthe is een veelvoorkomende activiteit mede dankzij het aanwezige kanocentrum waar u een uitrusting kunt huren en instructeurs staan klaar voor u. De rivier de Amblève is ideaal voor raften, in het algemeen zijn de rivieren in de Ardennen ideaal voor beginners en voor hen die gewoon wat willen spelevaren, de gevorderden vinden hier minder spanning tijdens het raften. Het Outdoorcentrum is goed voorbereid met begeleiders en materialen. Op de meren van L’eau d’ Heure kunt u genieten van natuur en watersport. Deze prachtige meren in Wallonië vormen plezierige locatie voor watersporters tijdens een vakantie aan het water in de Ardennen. U kunt hier fantastisch kano varen, surfen, kajakken, waterfietsen, duiken, zeilen, jetskiën.

Cultuur en natuur beleven

Bij Durbuy vindt u naast de watersport en een visvakantie, de bijzondere stuwdam van Nisramont, zeker een bezoek waard. In Spa kunt u bij Coo eindeloos waterfietsen, vissen en kajakken, samen met Stavelot kunt u in de nabije omgeving plezier beleven aan de prachtige watervallen, historische dorpen. Sfeer proeven in de Ardennen is een unieke ervaring. Andere bekende historische stadjes met elk hun eigen charme zijn Bastenaken, Bouillon met de mooie burcht, Han sur Lesse met de indrukwekkende grotten, Houffalize, Ovifat en wat dacht u van de mooie bezienswaardigheden bij Saint Hubert of Sant Vith. Bij uw vakantiehuis aan het water in de Ardennen zult u zich geen moment vervelen.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.