Gezellig samen op vakantie in de Belgische Ardennen

De groepsaccommodaties in de Ardennen in België zijn voor velen een goed begin van een vakantie. Velen denken dat de buitenactiviteiten de hoofdrol spelen bij een vakantie in de Ardennen, maar er valt hier veel meer te beleven... Lees meer

Speciale Groepsaccommodatiesdeals in Ardennen


Informatie

De groepsaccommodaties in de Ardennen in België zijn voor velen een goed begin van een vakantie. Velen denken dat de buitenactiviteiten de hoofdrol spelen bij een vakantie voor weekend in de Ardennen, maar er valt hier veel meer te beleven, zoals de kennismaking met de cultuur en historie van dit gebied. Een andere plezierig onderdeel van dit verblijf is het lekkere eten, de vele biersoorten en huisgemaakte likeuren, waar u in een Bourgondische sfeer veel plezier aan zult beleven.

Actief genieten met z’n allen

U vindt talloze gezellige activiteiten, vaak met een behoorlijk uitdagend karakter. Abseilen, afdalen van een verticale rotswand, is spectaculair zeker tijdens een vakantie in Belgische Ardennen. Een paintbalwedstrijd in de buurt van jullie groepsaccommodatie in de Ardennen is altijd een succes. Diegenen die hun scherpzinnigheid willen testen, kunnen kiezen voor boog- en buksschieten. Wie is er de beste? Kanovaren en kajakken op de rivieren zoals de Ourthe is absoluut een aanrader. Mountainbiken en wandelen in de Belgische Ardennen kunt u net zo intensief en lang maken zo u zelf wilt. Een leuke groepsactiviteit is het bouwen en daarna varen met een vlot. U leest wel eens dat u ergens kunt paardrijden in de natuur, in de omgeving van de groepshuisjes in Belgische Ardennen kan het ECHT. Liefhebbers van gemotoriseerde sporten vinden hier de mogelijkheden van quadrijden. Dankzij het landschap kunt u kiezen voor routes met en zonder adrenaline. Raften vereist lef en u moet geen watervrees hebben. Ervaar de spanning in een rubberboot op de stromende rivier. Een ding is heel duidelijk, als u actief wilt genieten bent u hier aan het juiste adres.

Een culturele ontdekkingsreis in de Belgische Ardennen

Het aanbod van culturele bezienswaardigheden is breed en groot. De grotten geven heel veel inzicht over het leven van vroeger, soms naar aanleiding van rotstekeningen of gevonden voorwerpen. Liefhebbers van bouwstijl, historie en cultuur zullen genieten van een bezoek aan de plaatsen in de Ardennen zoals Bastenaken met musea en herdenkingsmonumenten, Bouillon met het mooie kasteel, ontdek de historische stad Durbuy en kijk rond in de binnenstad. La Roche en Ardenne is het ontdekken waard met het Oorlogsmuseum over WOII, het ligt prachtig aan de rivier de Ourthe compleet met watersportactiviteiten. Er is voor ieder wat wils met de groepsaccommodaties in de Ardennen.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.