Groepsaccommodaties Belgie

Kom genieten van de groepsaccommodaties in België met familie of vrienden. Het land staat bekend om de frieten, wafels en natuurlijk Manneke Pis. België is een erg leuk vakantieland, niet alleen voor stedentrip naar Antwerpen... Lees meer

Speciale Groepsaccommodatiesdeals in Belgie


Informatie

Kom genieten van de groepsaccommodaties in België met familie of vrienden. Het land staat bekend om de frieten, wafels en natuurlijk Manneke Pis. België is een erg leuk vakantieland, niet alleen voor stedentrip naar Antwerpen maar ook om tijdens een familievakantie in een groot vakantiehuis in België aan de kust te genieten. Of voor een groepsaccommodatie voor 12 personen in de Ardennen. Dit is een geweldige locatie wanneer u graag een sportieve vakantie wilt. De goedkope groepsaccommodaties voor 20 personen in bijvoorbeeld het plaatsje Overspelt zijn kindvriendelijke en daarom ook erg geschikt voor een gezinsvakantie. Dit komt ook doordat de meeste groepsaccommodaties  in België een korte reisafstand hebben, erg handig voor een vakantie met kinderen.

Weekendje weg in België

Kajakken, raften, touwenparcours en zelfs een dropping is mogelijk bij de groepsaccommodaties in België. Tijdens een weekend in een groot vakantiehuis voor 20 personen in de Ardennen zijn dit activiteiten die erg leuk zijn om met vrienden te doen, maar een familievakantie in een groot vakantiehuis kan ook. De watervallen van Coo zijn een van de oudste bezienswaardigheden van België. Tegenover de watervallen ligt attractiepark Plopsa Coo, een geweldig pretpark voor kinderen. Er zijn veel grote vakantiehuizen in België in de Ardennen te huur, maar er zijn nog meer mogelijkheden. Een stedentrip maken naar de prachtige steden Gent, Brugge of Antwerpen kan ook. Huur een groot vakantiehuis tussen de drie plaatsen in om ze allemaal te bezoeken in één weekend. In Bassevelde kunt u een groepsaccommodatie voor 12 personen en meer huren. De goedkope groepsaccommodatie in België zit dicht in de buurt van alle drie de steden en is hierdoor perfect voor een stedentrip.

Gezellige familievakantie met z'n allen

Een groepsaccommodatie in België aan de kust is heerlijk voor een familievakantie. Knokke is een badplaats die iets chiquer is. Bij een groot vakantiehuis in Oostende kunt u een van de heerlijke stranden bezoeken, maar heeft u ook de mogelijkheid om de historische gebouwen te gaan bekijken. Bij Bungalow.Net kunt u vaak al bij ‘omgeving’ lezen wat er te doen is bij de groepsaccommodatie in België. Ook wordt er vaak aangegeven of het grote vakantiehuis wel geschikt is voor een gezinsvakantie.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.