Villas in Ardennen

Villa’s in de Ardennen zijn comfortabele en complete accommodaties voor een onvergetelijke vakantie in België. Deze locaties zijn vaak gelijkvloers, ze hebben in feite alles wat u nodig heeft voor een prettig verblijf en u kunt... Lees meer

Speciale Villasdeals in Ardennen


Informatie

Villa’s in de Ardennen zijn comfortabele en complete accommodaties voor een onvergetelijke vakantie in België. Deze locaties zijn vaak gelijkvloers, ze hebben in feite alles wat u nodig heeft voor een prettig verblijf en u kunt hier op vakantie met hond. De Ardennen hebben een gevarieerd aanbod van attracties, denk hierbij aan historische cultuurvakanties en actieve vakanties in de natuur zoals wandelen, fietsen maar ook raften en klimmen, gastronomische cultuurvakanties in België. Een goed voorbeeld van de laatste is Geraardsbergen, hier vindt u het streekbezoekerscentrum de Pemanensje, het heeft bezienswaardigheden van de streek en gastronomische streekprodukten van de Ardennen. Daarnaast is dit gebied populair bij de liefhebbers van fiets- en wandelvakanties in de natuur, vanwege het heuvelachtige gebied en de vele paden en routes kunt u hier perfect genieten van een fietsvakantie in de bossen en wandelvakanties in de Ardennen..

Villa’s in de Ardennen voor aantrekkelijke cultuurvakanties in België

Vanuit de villa’s in de Ardennen kunt u zeer eenvoudig genieten van een actieve cultuurvakantie. Eenvoudig, omdat het aanbod zeer gevarieerd is en talrijk. Bastenaken heeft een schitterend historisch monument in de vorm van de romaanse Sint Pieterskerk en de middeleeuwse Poort van Trier. Halverwege Nassogne en Masblette vindt u het openluchtmuseum Fourneau Saint-Michel met onder andere aandacht voor de metaalnijverheid. Bezoek het kasteel in Mirwart uit de 11e eeuw, hier vindt u ook een Wildpark. Tijdens een vakantie in België zult u ontdekken dat veel culturele attracties in de meest prachtige omgevingen staan, de locaties zijn vaak zelf een attractie, ook zeer geschikt voor een wandelvakantie in de Ardennen. In Horebeke vindt u in een landschap van weilanden en vergezichten een aantal wind- en watermolens zoals de Tissenhovemolen. Dit zijn een paar schitterende voorbeelden van aantrekkelijke cultuurvakanties in de Ardennen.

Villa’s in de Ardennen voor actieve vakanties in de natuur.

Actieve vakanties in de natuur vanuit de villa’s in de Ardennen zijn geen visioen. Tijdens uw vakantie in België zult u aangenaam verrast zijn van de vele mogelijkheden zoals culturele vakanties, uitdagende fietsvakanties en wandelvakanties in de Ardennen.  Koninginnnehellingen bij Oudenberg en Geraardsbegen zijn ideale locaties voor de wielrensport, zoals toeristisch als op wedstrijdniveau. U kunt hier ook geweldig wandelen en mountainbiken en genieten van de natuur. In Herzele liggen talloze fiets- wandel- en menroutes voor geweldige tochten in de natuur. Daarnaast is een bezoek aan het natuurreservaat het Duivenbos een aanrader, natuur en actie gaan hier hand in hand. In het recreatiegebied de Kerkakkers kunt u voetballen, tennissen, beachvolleyballen, er is een Finse piste, wandelen, fietsen, mountainbiken. De villa’s in de Ardennen geven u de gelegenheid om ontspannen uit te rusten na een actieve outdoorvakantie in de bossen van de Ardennen.

 


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.