De villa's in België zijn mooie accommodaties die al heel veel mensen een heel bijzondere vakantie hebben bezorgd, dankzij de villa´s met zwembad, de vakanties met huisdier, de gezellige en uitnodigende terrassen... Lees meer

Populaire bestemmingen

Speciale Villasdeals in Belgie


Informatie

De villa's in België zijn mooie accommodaties die al heel veel mensen een heel bijzondere vakantie hebben bezorgd, dankzij de villa´s met zwembad, de vakanties met huisdier, de gezellige en uitnodigende terrassen, de speelruimte voor de kinderen, de comfortabel inrichting van de accommodaties. Het land staat bekend om zijn humor, en het heeft nog wat anders, beroemde striphelden. Zo vindt u in België ook een stripboekmuseum, het Belgische land kan bogen op diverse Belgische striphelden zoals Kuifje, Suske en Wiske, de smurfen, Jommeke en Guust Flater. Op de een of andere manier hebben ze in België hun oorsprong, velen weten dat niet, dan is een bezoek aan het museum extra leuk, dit is een leuke cultuurvakantie voor jong en oud. Zo kunt u in België een wereldberoemde markt bezoeken, deze is groot, de locatie is schitterend, het aanbod op de markt is divers en groot. Als u van marktbezoek houdt is deze cultuurvakantie een must. Boek een villa in België voor uw mooiste vakantie.

Actieve vakantie in de natuur in België

De villa’s in België bieden mooie vakantieaccommodaties voor actieve vakanties. De accommodaties zijn compleet en gezellig ingericht, de villa’s met zwembad en de vakanties met hond zijn leuk voor iedereen, de uitnodigende terrassen en de speelruimte voor de kinderen maken het verblijf zeer prettig. De actieve vakanties in de natuur zijn veelzijdig. Bent u op zoek naar een strandvakantie aan de Noordzeekust?  Wilt u een mooie wandelvakantie in de Vossemeren, een schitterend wandelgebied  vlakbij de Sahara van Lommel. Als u dit wilt combineren met een dagje winkelen, denk dan aan Hasselt of Lommel. Bent u op zoek naar avontuur, actie, uitdaging in de natuur, ga dan naar de Ardennen, hier vindt u in de zomer en in de winter talloze actieve vakanties. Zoals complete wintersportvakanties, ontspannen wandel- en fietsvakanties, survivaltochten met kajakken, abseilen en alles wat daar bij hoort, picknickplaatsen, maar ook heerlijke ontspannen vakanties waarbij u net doet waar u zin aan heeft, waarbij u geniet van de natuur op uw eigen tempo en eigen wijze. Boek een villa in België voor de vakantie die bij u past.

Cultuur opsnuiven tijdens uw vakantie

De villa´s in België bieden de prachtigste cultuurvakanties, de villa´s met zwembad, de vakanties met zwembad, de gezellige terrassen, de comfortabele en complete inrichting van de villa´s zijn samen een mooi pakket voor uw prettig vakantieverblijf in België. U vindt in België diverse soorten cultuurvakanties, een ervan is de culinaire cultuurvakantie, daar kunt u lang en kort over denken, maar lekker eten en drinken hoort bij de goede herinneringen aan uw vakantie. In België vindt u meer dan 360 soorten bier en pils, uit Chimey, uit Leuven, Trapistenbier, Duvelbier, Belgisch blond bier, teveel om op te noemen. Het betekent ook dat u eenvoudig een souvenir voor de achterblijvers kunt vinden. Daarnaast vindt u de beroemde bonboncultuur en pralines in de grote steden, in combinatie met de ateliers die soms deels opengesteld zijn voor bezoekers, sommige pralines zijn werkelijk kunstwerken en haast niet te begrijpen hoe deze ooit gemaakt kunnen worden. Leonidas en Wittamer zijn een paar bekende namen. Dit is een hele interessante culinaire cultuurvakantie in België en een bekende. Een andere cultuur die u in België tegenkomt is de Tour de France, zodra deze in zicht komt staat het hele land, in ieder geval direct langs de route in het teken van deze wielersport. En de Tour de France is een cultuurvakantie apart, zeker weten. Boek een villa in België en geniet ervan. 


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/