Villas in Luxembourg

Villa’s in Luxemburg voor actieve vakanties in België, dit kan op vele manieren. Dankzij de prachtige natuurlijke omgeving kunt u als bezoeker optimaal genieten van vakanties in de natuur in België. Denk hierbij aan de Hoge Ardennen... Lees meer

Speciale Villasdeals in Luxembourg


Informatie

Villa’s in Luxemburg voor actieve vakanties in België, dit kan op vele manieren. Dankzij de prachtige natuurlijke omgeving kunt u als bezoeker optimaal genieten van vakanties in de natuur in België. Denk hierbij aan de Hoge Ardennen, het hoogste punt is het signaal van Botrange, 694 meter hoog, van hieruit kijkt u uit op de Hoge Venen. Het is een indrukwekkende uitzicht en de weg er naar toe is een perfecte invulling van uw actieve vakantie in de natuur, de omstandigheden zijn ideaal voor een tocht in de bergen te voet. U kunt natuurlijk ook een dorpje als Vielsalm bezoeken, waar het musee du Coticule staat, het museum van de slijpsteen, het heeft een gerestaureerde werkplaat en geeft achtergrondinformatie over het scheermessenslijpen. Een aantrekkelijke cultuurvakantie in Luxemburg.

Villa’s in Luxemburg voor actieve vakanties in België

Vanuit de villa’s in Luxemburg kunt u eenvoudig genieten van een actieve vakantie in LuxemburgIn La Roche-en-Ardenne komen in de zomerperiode veel zomergasten, zij komen voor de fantastische watersportvakantie aan de Ourthe, daar kunt u heerlijk mountainbiken, kajak varen en parasailen. Het dorpje heeft ook een oorlogsmuseum en er wordt regelmatig een voorstelling gegeven over het spook Berthe, een lokale legende. Al met al een heel gezellige actieve cultuurvakantie in Luxemburg.  U zouook een bezoek kunnen brengen aan het Euro Space Center in Transinne, de verkenning van het heelal staat hier centraal. Binnen wordt u geïnformeerd met behulp van veel technische snufjes, buiten vindt u een hoge Ariane 4 raket maquette en er is een wandelpad met symbolen van mythes en legendes. Een afwisselend cultuurvakantie, zeer aantrekkelijke ingericht.

Villa’s in Luxemburg voor sportieve en gezellige vakanties in België.

Vanuit de villa’s in Luxemburg kunt u er eenvoudig op uittrekken. Zo zijn er talloze routes in het land zoals de route langs Gaumse wegen, auto- motor en fietsroutes in de natuur met ruime historische en toeristische informatie. Op deze manier komt u langs plekjes die u zelf niet zou ontdekken, de zogenaamde verborgen mooie plekjes tijdens uw vakantie in Luxemburg. Domaine du Monti is een wildpark van vele hectaren op een hoogte van 465 meter, het park richt alle aandacht op de fauna van de Luxemburgse Ardennen (Grand Halleux). Het is de perfecte vakantiebestemming voor de liefhebber van een vakantie in de natuur.  Bij een bezoek aan de abdij van Orval kunt u bier en kaas kopen, er is een presentatie over het abdijleven, u kunt de ruines bekijken en het farmaceutische museum bij de kruidentuin kunt  u ook nog bezoeken. Redu bij Libin is een boekendorp, boekenwinkels met jonge en oude en tweedehands boeken en een museum over boeken en de boekdrukkunst, voor de liefhebbers van lezen is deze culturele vakantie in België een unieke gelegenheid.  Vanwege de bezoekers zijn  er tegenwoordig ook souvenirwinkels en kleine restaurantjes, een gezellig dorp, een leuke actieve vakantie in Luxemburg.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.