Villas in Belgie Kust

Villa’s aan de Belgische kust hebben een grote aantrekkingskracht en logisch. Het zijn mooie vakantiebestemmingen, u kunt hier op vakantie met hond of kat, de kinderen hebben de ruimte, ze zijn compleet en gezellig ingericht... Lees meer

Speciale Villasdeals in Belgie Kust


Informatie

Villa’s aan de Belgische kust hebben een grote aantrekkingskracht en logisch. Het zijn mooie vakantiebestemmingen, u kunt hier op vakantie met hond of kat, de kinderen hebben de ruimte, ze zijn compleet en gezellig ingericht, een prima start voor een onbezorgde vakantie. Aan het einde van de dag is het heerlijk om nog even een frisse duik te nemen in het zwembad bij de villa. De Belgische kust is mooi, het heeft duinen, zee, strand, cultuur, buitensportmogelijkheden, er is voor iedereen wat te zien en te doen. Een mooi voorbeeld hiervan is Golf ter Hille, een Belgische golfschool in Oostduinkerke, een golfbaan ooit ontworpen door Harry Colt, met 18 holes en het ligt in een prachtige omgeving, compleet met eetgelegenheid en een korte en een langere parcours. Voor de kinderen is er een apart veld. België is een uniek vakantieland, met verrassend veel mogelijkheden voor een actieve strandvakantie in de natuur.

Villa’s aan de Belgische kust voor culturele vakanties in België

Villa’s aan de Belgische kust liggen op toegankelijke plaatsen en van hieruit kunt u eenvoudig genieten van culturele bezienswaardigheden. Een bezoek aan het domein Raversijde in Oostende is voor de liefhebbers van historische monumenten een must, het is een uniek  geheel van bunkers, loopgraven in een beschermd duingebied, een overblijfsel van de Antikwalloopgraven. Er zijn twee wandelingen uitgezet, zodat u op een plezierige manier kennis kunt maken met de geschiedenis en de schitterende omgeving, deze historische cultuurvakantie is uniek. Het park ’t Paelsteenveld geeft onderdak aan de beroemde Dahliatuinen in Bredene, daarnaast vindt u hier de vlinderbiotoop, labyrint en de billenkarpiste. Een mooie en humoristische culturele vakantiebestemming in België, die u niet heel snel zult vergeten. Aan het einde van de dag of tussendoor mag u de zee en het strand niet vergeten, een wandeling aan het strand of een bezoek aan een terrasje in een van de nabijgelegen dorpen verhogen uw plezier tijdens uw actieve vakantie in België.

Villa’s aan de Belgische kust voor aanlokkelijke vakanties en actieve vakanties.

Villa’s met zwembad aan de Belgische kust zijn aanlokkelijke vakantiebestemmingen voor hen die op zoek zijn naar strandvakanties in België. Bij Knokke kunt u genieten van een heerlijke strandvakantie, hier kunt u prima zwemmen, zonnebaden, surfen en kitesurfen. Daarnaast vindt u in het beschermd duingebied een prachtige historische bezienswaardigheid in de vorm van een vestingbouw. In het openluchtmuseum zijn twee wandelingen uitgezet waarbij u kunt kiezen qua lengte en tocht. Tijdens een strandvakantie aan de Belgische kust kunt u heerlijk bijkomen van het dagelijkse leven, met een boek, als toeschouwer of als actief deelnemer van een vakantie aan het water. Daarnaast kunt u op een bijzondere manier genieten van wandel- en fietsvakanties inde duinen. Door de sfeer en prachtige omgeving van het wonderschone landschap kunt u op een eenvoudige manier genieten van een onbezorgde actieve vakantie in de natuur aan de Belgische kust.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.