Villas in Limburg

Villa’s in Limburg voor heerlijke actieve vakanties in België. De provincie Limburg heeft de vakantiegangers veel te bieden, musea zoals het Bocholter brouwerijmuseum, natuurvakantie tijdens een bezoek aan de Lommelse Sahara... Lees meer

Speciale Villasdeals in Limburg


Informatie

Villa’s in Limburg voor heerlijke actieve vakanties in België. De provincie Limburg heeft de vakantiegangers veel te bieden, musea zoals het Bocholter brouwerijmuseum, natuurvakantie tijdens een bezoek aan de Lommelse Sahara, winkelen in Genk, zo maar een paar voorbeelden van een ontspannen vakantie in België. De villa’s zijn vaak vakantieaccommodaties met zwembad, u kunt hier op vakantie met hond en ze zijn ruim opgezet. De hoofdstad van Limburg, Hasselt heeft een slogan, hoofdstad van de Smaak, dankzij de aanwezigheid van veel plaatselijk specialiteiten in de vorm van gerechten en bieren kunnen ze u een gastronomische cultuurvakantie bezorgen. De Belgen houden van het goede leven en  ze zijn gastvrij, dit zult u zeker ervaren tijdens uw actieve vakantie in België.

Villa’s in Limburg voor actieve vakanties in de natuur. 

Villa’s in Limburg voor een actieve vakantie in België, dankzij de natuurlijke omstandigheden is dit heel goed mogelijk. Denk hierbij aan Houthalen-Helchteren, het heeft drie recreatiedomeinen; de Kelchterhoef, met een plas, wandel- en fietstrajecten; Hengelhoef met een subtropisch zwemparadijs; de Molenheide, een wild-wandelpark met zwembaden en tennisterreinen. Degene die voorkeur heeft voor een actieve vakantie kan hier zijn hart ophalen. De locaties zijn toegankelijk en het heeft een grote keus aan activiteiten. Zo treft u in het Openluchtmuseum ‘Het vreemde bos’ aan, Hugo Duchateau installeerde 20 werken langs de bospaden richting De Kempen, de werken staan bol van symboliek, humor, concepten als wonen en bos en mens en natuur. Het levert een verrassend beeld op, aantrekkelijk en de liefhebber van een cultuurvakantie in de natuur zal dit zeker kunnen waarderen.  

Villa’s in Limburg voor een bijzondere vakantie in België.

Vanuit een villa in Limburg zou u eigenlijk het wijnkasteel Genoels Elderen moeten bezoeken, een zeer bijzonder locatie voor een unieke cultuurvakantie in België. De wijnkelders dateren van de 13e eeuw, deze zijn te bezichtigen evenals het pershuis, de wijngaarden, de rozentuin. Een andere bijzondere vakantiebestemming is de Lommelse Sahara, een zand en duinlandschap bij Lommel met een meer te midden van een bos met naaldbomen. Het ligt net naast het Kempisch kanaal en het gebied is ooit ontstaan na menselijke afgravingen van het landschap. Het is nu een schitterend gebied met avontuurlijke wandel- fiets- en mountainbiketochten in de natuur. U waant zich midden in de woestijn, dit landschap is een uitdaging voor de ware sportliefhebber. Een bijzonder museum in Limburg is het Modemuseum Hasselt, met authentieke kleding, accessoires en mode-illustraties vanaf de 18e eeuw. Een heel aparte cultuurvakantie in Limburg, u gaat terug in de tijd en u zult zich verbazen over de kleding van toen en nu. 


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.