Vakantieparken Centerparcs België

De Center Parcs vakantieparken in België nodigen u uit voor een veelzijdige familievakantie. De vakantieparken van Center Parcs zijn altijd van allerlei faciliteiten voorzien en u zult zich hier dan ook geen moment vervelen. Lees meer

Centerparcs

Vakantiepark faciliteiten


Informatie

De Center Parcs vakantieparken in België nodigen u uit voor een veelzijdige familievakantie. De vakantieparken van Center Parcs zijn altijd van allerlei faciliteiten voorzien en u zult zich hier dan ook geen moment vervelen.

Zwemmen in het aquaparadijs Aquamundo, lekker eten en winkelen in de Market Dome en spelen in de indoor speeltuin Baluba. Dat is uw familievakantie die begint bij Center Parcs in België.

De verschillende vakantiehuizen bieden u alle soorten comfort voor elke portemonnee. Terwijl de kinderen plezier beleven in de speeltuin, bij het zwembad of met het animatieteam kunt u heerlijk ontspannen bij uw vakantiehuisje. Beleef een heerlijke vakantie met uw gezin in de natuur.

Genieten op Center Parcs vakantieparken in België

Lekker wandelen en fietsen in de natuur, dat doet u bij de Center Parcs vakantieparken in België. Uw vakantie bevindt zich midden tussen den bossen, heide en water.

Door de centrale ligging van de Centerparks vakantieparken in België kunt u ook gemakkelijk daguitstapjes maken in de omgeving. Wat dacht u van een bezoek aan Plopsa Indoor, Bobbejaanland of de Efteling?

Een dagje winkelen in Antwerpen of Gent of lekker naar de dierentuin. Er is van alles te doen voor jong en oud. Ook huisdieren zijn welkom dus het is ook de ideale bestemming voor uw vakantie met hond in België.

Boek een huisdiervriendelijke vakantiewoning op een Center Parcs vakantiepark in België.

Speciale Vakantiedeals van Centerparcs

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.