Parc les Etoiles

Kies voor een rustgevende vakantie in de Ardennen, je heerlijk midden in de natuur en verblijf op Parc les Etoiles. Dit vakantiepark ligt op unieke locatie op een heuvel boven de Maas en aan de rand van de Ardennen. Lees meer

Les-etoiles


Informatie

Kies voor een rustgevende vakantie in de Ardennen, je heerlijk midden in de natuur en verblijf op Parc les Etoiles. Dit vakantiepark ligt op unieke locatie op een heuvel boven de Maas en aan de rand van de Ardennen. Breng een bezoek aan Dinant met zijn indrukwekkende citadel en slenter door de gezellige straatjes. Boottochten over de Maas beginnen hier ook, beide kanten op. In de zomer meren deze boten zelfs aan aan de steiger van het park. Ook een middagje shoppen in de provinciestad Namen is een aanrader en zeker niet te ver van vakantiepark Les Etoiles. De Ardennen is natuurlijk wel een echte trekpleister. Haal een frisse neus tijdens een wandeling in de natuur. In de herfst zelfs extra mooi met alle verkleurde bomen of juist in het voorjaar met al het frisse groen. Vanaf het restaurant op het park, La Bonne Heure geniet u van het prachtige uitzicht over de Maasvallei en een schitterende zonsondergang. Breng een bezoek aan de abdij van Leffe, waar nog steeds bier gebrouwen wordt. Een verblijf in vakantiepark Les Etoiles is puur genieten.  

Vakantiepark Les Etoiles, de ster van de Ardennen

Op vakantiepark Les Etoiles is er aan rust en ruimte geen gebrek. Vissen aan de Maas of een verfrissende duik in de zwembaden op het park. Gegarandeerde waterpret tijdens jullie familievakantie in Blaimont, want Parc les Etoiles heeft maar liefst 2 zwembaden. Een zomers buitenzwembad en een verwarmd binnenzwembad voor het hele jaar door lekker zwemmen. Kom volledig tot in rust in de sauna of laat u verwennen in het parkrestaurant La Bonne Heure. Ook uw kinderen zullen zich niet vervelen tijdens een familievakantie in de Ardennen. In de zomervakantie staat er een animatieteam klaar om hen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. De herfstvakantie staat in het teken van genieten in de natuur, wandelen, mountainbiken of lekker met de auto. Wist je dat er op het park ook fietsen verhuurd worden? Op vakantiepark Les Etoiles wordt uw vakantie in Belgie het hele jaar door een succes!
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

 • Vertrouwen

  Ons bedrijf heeft een hoge waardering van onze gasten ontvangen op TrustPilot.

  stars

  426 beoordelingen 8.1