Vakantiehuizen in Blaimont

Een vakantie in Blaimont heeft veel te bieden als u van afwisseling houdt. Bij afwisseling kunt u denken aan culturele bezienswaardigheden maar ook aan gezellige buitenactiviteitein in een mooie natuurlijke omgeving. Blaimont ligt dicht aan de Franse... Lees meer

Informatie

Een vakantie in Blaimont heeft veel te bieden als u van afwisseling houdt. Bij afwisseling kunt u denken aan culturele bezienswaardigheden maar ook aan gezellige buitenactiviteitein in een mooie natuurlijke omgeving. Blaimont ligt dicht aan de Franse grens, in een landschap met veel bos en her en der verspreide dorpjes. Rondkijken in een stad als Givet met het oude stadscentrum is een mooi voorbeeld van een unieke stadswandeling. U hoeft zich geen moment te vervelen.

Gezellige buitenactiviteiten in de natuur


U kunt actief op diverse manieren plezier beleven aan uw vakantie in Blaimont. Fietsen en wandelen is heerlijk in deze omgeving. Het natuurlijke landschap leent zich uitstekend voor een rustige vakantie in de provincie Namen. Kajakken op de Ansiaux of de Lesse is een heerlijk avontuur. U kunt natuurlijk ook op avontuur gaan in een van de grotten zoals bij Pont D’Arcole, Dinant, Han sur Lesse. Bij Dinant kunt u uw energie kwijt op het hangbruggenpark bij Dinant. De watersport en zonnen aan het meer van D’Heure is een plezierige ervaring. Mountainbiken in de bossen is ontspannend voor lichaam en geest.

Ontdek de rijke cultuur in en bij Blaimont


U vindt een rijke historische cultuur in de omgeving van de vakantiehuizen in Blaimont. Bezoek een van de kastelen bij Veves of Clavaux. De abdij van Maredsous is een ander mooi voorbeeld van unieke bezienswaardigheden. De stad Dinant is een aantrekkelijke stad voor een rondwandeling als u van historie en bouwstijlen houdt. De citadel is zeker een bezoek waard. In Namen staat ook een mooie citadel, gelukkig opengesteld voor bezoekers. Iets heel anders zult u ervaren in het Archeoparc de Rochefort Malagne la Gallo Romaine in Rochefort. De vondsten uit de historie geven een bijzonder beeld van deze omgeving. In Charleroi kunt u het Fotografiemuseum bezoeken. Bovenstaande voorbeelden van cultuur en activiteiten vormen samen een goede reden om te kiezen voor een vakantie in Blaimont.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.