Vakantiehuizen in Namur

Vakantiehuisjes in Namen kunt u altijd in een prachtige natuurlijke omgeving tegenkomen. Namen heeft veel valleien, wat een waar paradijs is voor de liefhebbers van een actieve sportvakantie in België. U kunt hier op een... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Namur


Informatie

Vakantiehuisjes in Namen kunt u altijd in een prachtige natuurlijke omgeving tegenkomen. Namen heeft veel valleien, wat een waar paradijs is voor de liefhebbers van een actieve sportvakantie in België. U kunt hier op een avontuurlijke manier van de natuur genieten. Daarnaast heeft het ook cultuur en musea, kunt u hier lekker eten vooral tijdens de jachtperiodes en op diverse plaatsen zult u de kans krijgen om het plaatselijke bier te proberen, naast de vele bekendere zoals Leffe en Bokbier. Gastronomische cultuurvakanties zullen al uw  wensen vervullen. De liefhebbers van een actieve vakantie in Namen kunnen hier ook hun hart ophalen en voor hen die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie in België hoeven ook niet verder zoeken. Boek een vakantiehuis in Namen.

Vakantiehuizen in Namen voor een actieve vakantie in België.

Vakantiehuisjes in Namen zijn prettige accommodaties tijdens uw vakantie in België, compleet en comfortabel, u kunt op vakantie met hond, een gemeubileerd terras maakt uw vakantiehuis in Namen compleet. De stad Namen is altijd direct verbonden met de Maas, het is de spil van de stad, voor de bezoekers kan het een rustpunt zijn of  een oriëntatiepunt. Vanaf de Maas kunt u inschepen voor een pleziervaart of u maakt gebruik van een namourette, een soort pendelbootjes die tussen mei en september mensen overzetten. U zult schitterende foto’s kunnen maken van de Maas vanaf de hoger gelegen plaatsen rondom Namen. U kunt ook voor een vakantie op het platteland kiezen, speel een partijtje boerengolf in Heure, een gezellige en ontspannen vakantie met veel vakantieplezier voor jong en oud. Boek een van de mooie vakantiehuizen in Namen.

Vakantiehuizen in Namen voor een sfeervolle vakantie in België.

Vakantiehuisjes in Namen zijn prima vertrekpunten voor een actieve sportvakantie, trek er op uit en bezoek het Eau d’Heure, een kunstmatig aangelegd stuwmeer wat uitgegroeid is tot een geweldige plek voor de watersportvakantie, zwemmen, surfen en zeilen kunt u hier perfect. Voor hen die willen ontspannen, genieten vanaf de waterkant als toeschouwer van de activiteiten op het water. Zonnebaden of een goed boek is soms een heel gezonde relaxte manier van vakantie vieren. Bent u meer geïnteresseerd in een historische culturele vakantie, breng een bezoek aan het kasteel van Fernelmont, mooi onderhouden en het geeft prachtig weer hoe men toen leefde. Een vakantie in België is afwisselend, de dorpen en steden zijn sfeervol en gastvrij, de natuur is prachtig. Kom en ervaar het zelf. Boek nu een vakantiehuisje in Namen.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

 • Vertrouwen

  Ons bedrijf heeft een hoge waardering van onze gasten ontvangen op TrustPilot.

  stars

  351 beoordelingen 8.2