Ontspannen aan zee in West Vlaanderen

Met de familie verblijf je het beste op een vakantiepark in West Vlaanderen, met de zee om de hoek en heel veel te doen op het park zullen jullie met z’n allen genieten. Vooral de animatie zal erg in de smaak vallen bij de kinderen. Lees meer

Speciale Vakantieparkendeals in West Vlaanderen


Informatie

Met de familie verblijf je het beste op een vakantiepark in West Vlaanderen, met de zee om de hoek en heel veel te doen op het park zullen jullie met z’n allen genieten. Vooral de animatie zal erg in de smaak vallen bij de kinderen. Vaak zit je ook slechts op steenworp afstand van het strand en het heerlijke zeewater. De duinen aan de Belgische Kust wachten er ook op om ontdekt te worden. Er zijn oneindig veel fiets- en wandelpaden en met routes van elke moeilijkheidsgraad. Wil je een dagje niet zelf actief zijn? Dan kan je natuurlijk lekker op het strand gaan liggen, de kinderen spelen in het zand, met schelpen en in de branding. Als je graag wat wil zien van de omgeving dan is er de Kusttram die langs de hele Belgische Kust rijdt en stopt in elke badplaats. Het ritje is een belevenis op zich, maar het is ook nog eens een goede manier om naar één van de andere dorpjes te rijden.

Familievakantie aan zee

Voor de allerkleinsten is een bezoek aan Plopsaland in de Panne de highlight van de vakantie in West Vlaanderen, maar ook het Sea Life Center en familiepark de Sierk met het thema circus zijn echte aanraders. Ook kan je op diverse plekken bowlen en midgetgolfen. Snelheid beleef je op de kartbaan, bijvoorbeeld bij het Kinderautodroom of het Leopoldpark in Blankenberge. Houden jullie van de natuur? Ga dan op ontdekkingstocht naar de Hoge Blekker, deze 33m hoge duin is een behoorlijke klim, maar je wordt beloond met een mooi uitzicht. Verder wandelen doe je in het natuurgebied De Doornpassen. Ook natuurpark het Zwin is een prachtige plek om met elkaar te ontdekken. Doordat de Belgische Kust maar 70km lang is, liggen alle bezienswaardigheden nooit te ver van de vakantieparken in West Vlaanderen af.

Cultuur opsnuiven in West Vlaanderen

De vakantie in West Vlaanderen hoeft zich niet alleen rond het strand af te spelen. Brugge, Ieper en Kortrijk zijn echt een bezoek waard en de cultuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Brugge is waarschijnlijk de bekendste. Je zult je ogen uitkijken in deze prachtige stad met authentieke kleine straatjes, begijnhof, de grote markt met belfort en de Burg. Ook het historische centrum van Kortrijk zal je verbazen, met o.a. de Broeltorens langs de Leie en het middeleeuwse Baggaertshof zijn indrukwekkend. Ieper heet ook wel de kattenstad, iets wat zich laat zien in de jaarlijkse Kattenstoet en een typische Ieperse lekkernij, Kattenklauw. Veel toeristen komen naar deze stad vanwege het oorlogsverleden, maar ook uit andere tijdperken stammen diverse bezienswaardigheden. Met de vakantieparken in West Vlaanderen kan je zowel van de zon, zee en het strand genieten als van de natuur en cultuur. Het is een enorm veelzijdige vakantiebestemming voor jong en oud.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.