De Balkan en Zwarte Zee ontdekken met de vakantiehuizen in Bulgarije

Aan de Zwarte Zee in noordoost Bulgarije kunt u veel plezier beleven aan uw strandvakantie. U vindt mooie stranden bij Albena met een breed aanbod van strand- en watersportactiviteiten. Ook ideaal voor een vakantie met kinderen. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Bulgarije


Informatie

Aan de Zwarte Zee in noordoost Bulgarije kunt u veel plezier beleven aan uw strandvakantie. U vindt mooie stranden bij Albena met een breed aanbod van strand- en watersportactiviteiten. Ook ideaal voor een vakantie met kinderen. Andere mooie badplaatsen zijn Roussalka, met een vogelkolonie op de rotsen en rustige stranden. Bij Primorsko liggen mooie zandstranden. Goudstrand is een prachtige badplaats bij Zlatni met Aquapolis een uitdagend waterattractiepark. Zonnestrand is een populaire badplaats aan de Bulgaarse kust en u vindt hier dan ook diverse vakantiehuisjes in Bulgarije bij Bungalow.Net. Geniet met volle teugen aan het strand, maar ook op de mooie, sfeervolle en lange boulevard.

Actief in de bergen met wandelen en mountainbiken

's Zomers en 's winters kunt u vanaf de vakantiehuizen in Bulgarije actief genieten in de bergen. Er zijn diverse wintersportoorden te vinden, zoals Smoljan, Pamporovo en Tsjepelare in het Rodopegebergte. De ideale bestemming voor een wintersportvakantie. Het Balkangebergte biedt prachtige mogelijkheden voor de wintersport. In de zomer kunt u hier genieten van een eindeloze wandelingen en mountainbiketochten. Bij Sopot vindt u ideale omstandigheden voor bergsporten. Berkovitsa is het beginpunt van een mooie bergroute. Een mooi kuuroord en wellnesscentrum vindt u bij Varshets. Bij Vratsa kunt u perfect bergbeklimmen of paragliden. Hier kunt u ook de Ledenikagrot bezoeken en de Skaklya waterval. Bulgarije is een plezierig actief vakantieland.

Ontdek de rijke cultuur in Bulgarije

Vanaf de vakantiehuizen in Bulgarije kunt u genieten van een gevarieerde cultuurvakantie. Bezoek Stara Zagora in de historische regio Thracië met de mooie bezienswaardigheden zoals de Thracische tombe, Romeinse badhuizen of het Operahuis. Ontdek de Balkan en het folkloristische dorp Chprovtsi, bekend om de populaire tapijten. In Teteven kunt u de prachtige architectuur ontdekken van dit schilderachtig stadje. Lovech is een mooie stad met diverse historische monumenten. Ook Gabrovo is een aanrader met de unieke kenmerkende architectuur en het openluchtmuseum Etara. Tryavna is een gezellig en speciaal bergdorp. dan is er ook nog Smolyan, een mooie stad met de boogbrug Beiska Kapia en wat dacht u van het Rodope historisch museum. Een vakantie in Bulgarije is altijd een succes.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/