Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Vakantiehuizen in Jutland

Jutland, of het vasteland van Denemarken, is een schiereiland dat zich uitstrekt naar het noorden in de richting van Scandinavië, heeft een lengte van ongeveer 350 km en zoals de naam suggereert is het deels omringd door de zee. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Jutland


Informatie

Jutland, of het vasteland van Denemarken, is een schiereiland dat zich uitstrekt naar het noorden in de richting van Scandinavië, heeft een lengte van ongeveer 350 km en zoals de naam suggereert is het deels omringd door de zee. U kunt zich dus voorstellen dat met zoveel kustlijn het doorbrengen van een vakantie voldoende mogelijkheden voor vermaak biedt. In feite zijn geen twee plaatsen hetzelfde, met name omdat Jutland een bijzondere regio voor de besteding van een vakantie met het gezin is, of om gewoon wat tijd weg te zijn van uw dagelijkse routine. Het landschap is vlak en bezaaid met heidevelden en vlakten, een licht heuvelachtige regio, het noordelijke deel van het land wordt gescheiden van het vasteland door het Limfjord. Activiteiten zoals wandelen, fietsen, sightseeing, het zal allemaal een blijvende indruk op u laten.

Steden van Jutland

Denemarken wordt vaak gecategoriseerd als het land met de gelukkigste mensen ter wereld, dus bij het doorbrengen van een vakantie in Jutland kunt u zich voorstellen dat al dat geluk zich vertaald in de charme van de dorpen, steden en lokale bevolking. Een vakantiehuis in Jutland is een ideaal vertrekpunt om de mooie steden van deze regio, zoals Aalborg, Aarhus, Ribe (tevens ook de oudste stad van het land) te verkennen. Elk van deze oude steden van Jutland heeft een scala aan interessante bezienswaardigheden: in Aalborg kunt u een mooie wandeling in de oude stad maken en genieten van een kopje koffie bij een van de vele restaurants, bewonder de gebouwen en ontdek de lokale cultuur in een van de vele musea, een bezoek aan de plaatselijke dierentuin, in Ebeltoft u vindt hier het grootste intacte houten schip ter wereld, de natuur in deze stad is ook heel uniek en mooi. In Aarhus heb je het Moesgaard Museum, Den Gamle By, het Aros Aarhus Kunstmuseum en vele anderen. Het maakt niet uit welke van steden in Jutland u ervoor kiest om te ontsnappen in, dat eeuwige gevoel van geluk om hier te zijn zal je nooit verlaten.

Het strand in Jutland? Waarom niet?

De lange stranden langs de kust in Jutland is waar je wilt zijn als je gewoon een geweldige tijd aan het strand wilt doorbrengen. Ze zeggen dat het Søndervig Strand in West-Jutland in 2014 werd beschouwd als het beste strand in Denemarken. Dit is dus ook een populaire badplaats, met prachtige duinen en een geweldige sfeer in de Noordzee. Het 40 km lange Blåvand Strand, welke u vindt in West-Jutland, in de buurt van Hvide Sande biedt u de kans om te ontsnappen bij een verkwikkende natuur. Dit is overigens ook een zeer goede locatie om te zoeken naar amber, mocht u dat met de kinderen willen doen. Van de fijne zandstranden tot rotsachtige kliffen, ze zijn allemaal gemakkelijk te bereiken vanuit uw eigen vakantiehuis in Jutland, alles is goed bereikbaar en kies dus uw eigen strand in Jutland en zorg voor een vakantie om te onthouden.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

 • Vertrouwen

  Ons bedrijf heeft een hoge waardering van onze gasten ontvangen op TrustPilot.

  stars

  487 beoordelingen 8.0