Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Bij de vakantiehuizen op Mon en Bogo kunt u zorgeloos genieten

Bogo en Mon zijn beiden Deense eilanden. Vanaf de vakantiehuizen op Mon en Bogo kunt u hier genieten van de natuur, rust en cultuur.Bogo is via een dam verbonden met Mon en Faro. Het is maar 7km lang en 3km breed... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Møn en Bøgø


Informatie

Bogo en Mon zijn beiden Deense eilanden. Vanaf de vakantiehuizen op Mon en Bogo kunt u hier genieten van de natuur, rust en cultuur.

Bogo

Bogo is via een dam verbonden met Mon en Faro. Het is maar 7km lang en 3km breed, het is een zeemanseiland. U kunt de kerk op het eiland bezoeken. De haven van Bogo kunt u bereiken via een mooie wandeling. Vanaf dit eiland kunt u eenvoudig varen naar Stubbekobing. Op Bogo staat een windmolen, op de top van de heuvel, zowel de bouw als de werking van deze molen is bijzonder. Een vakantie op Bogo staat bekend als idyllisch en ontspannend. U vindt hier buitenactiviteiten als vissen aan de kust of bij de dammen, wandelen, fietsen, mountainbiken. Ontdek ook de mooie golfbanen, voor beginners en voor gevorderden.

Mon

Het eiland Mon met de beroemde krijtrotsen is een mooie vakantiebestemming voor uw vakantie in Denemarken. Deze komen direct en rechtopstaand uit de zee. Ze vormen tegelijkertijd de belangrijkste natuurhistorische trekpleister van dit eiland, wereldwijd bekend. U kunt onderlangs en bovenlangs de prachtige rotsen wandelen en fotograferen. Onderlangs loopt slechts een smalle strook zeestrand. Hier worden en werden veel fossielen gevonden. Het Geocenter bij de rotsen is een informatiecentrum over de historische feiten van dit gebied. Een andere manier om de rotsen te bewonderen vanaf uw vakantiehuis in Mon en Bogo is een boottocht maken langs de kustlijn. Op het zelfde eiland kunt u een dubbele grafheuvel met twee ingangen ontdekken. Rondkijkend zult u diverse grafheuvels aantreffen, als ‘normaal’ onderdeel van het landschap. Het grootste graf vindt u bij Kong Asgers Hoj.

Stege is een belangrijke plaats bij de vakantiehuizen van Mon en Bogo. Kijk er rond en proef de sfeer. In de eilandensfeer ziet u alles in een ander daglicht. Voorbeelden van mooie stranden op het eiland Mon vindt u in de Klinthom haven, bij Rabylille en Oddermose, Harbolle en Hjelmbocht of bij Ryytzeback. Ontdek ook de bijzondere kerken in Elmelunde, Keldby of Fanefjord. De muurschilderingen zijn en blijven indrukwekkend mooi. U zult hier geen massatoerisme aantreffen, u vindt hier wel unieke bezienswaardigheden in een bijzondere sfeer. Kies voor de vakantiehuizen op Mon en Bogo.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.