Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Kies voor gezelligheid en comfort met vakantiehuizen in Noord Jutland

Een vakantie in Noord Jutland biedt alle ruimte voor buitenactiviteiten. De stranden aan de noordkust zijn aantrekkelijk voor zonaanbidders en liefhebbers van de watersport. U vindt in dit vakantiegebied eveneens mooie steden... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Noord Jutland


Informatie

Een vakantie in Noord Jutland biedt alle ruimte voor buitenactiviteiten. De stranden aan de noordkust zijn aantrekkelijk voor zonaanbidders en liefhebbers van de watersport. U vindt in dit vakantiegebied eveneens mooie steden zoals Aalborg met bijzondere musea. Het natuurlijke landschap van Skagen is fantastisch, zeker als u van rust en natuur houdt.

Actief genieten in Noord Jutland

De vakantiehuizen in Noord Jutland zijn een goede keus als u op bent met het hele gezin. Een andere goede keus met kids is het waterpretpark Jesperhus Feriecenter op Mors. Het is een perfect scenario als het wat minder mooi weer is, het is deels overdekt. Vakantiegangers die graag wandelen en fietsen kunnen werkelijk alle kanten op. U kunt kiezen voor het duinenlandschap bij Skagerak of voor de prachtige natuurlijke omgeving van het roofvogelreservaat in Tuen. Een andere mogelijkheid is dat u de fiets pakt en van dorp tot dorp de omgeving verkent. U zult onderweg elke keer weer verrast worden met een gezellig terrasje, dorpsmuseum of nog levende tradities. De vakantie aan de kust met mooie stranden en watersport is altijd een succes. De stranden zijn schoon en de voorzieningen voor surfen, zeilen en duiken zijn uitstekend verzorgd. De Limfjord is een paradijs voor de watersporters.

Culturele ontdekkingsreis in Noord Jutland

Aalborg is een mooie havenstad in de omgeving van de vakantiehuizen in Noord Jutland. Het is de vierde stad in Denemarken. U vindt hier mooie vakwerkhuizen. Hanstholm is de thuishaven van een grote vloot vissersschepen en u vindt hier een grote veerboothaven. Hier kunt u een bijzondere maritieme sfeer proeven en verse vis kopen en eten, voor de visliefhebbers een paradijs. Het dorp Skagen was oorspronkelijk een dorp aan het Skagerrak, wat langzaam uitgroeide in de richting van het Kattegat. De viering van de Midzomernacht in Skagen is een unieke vakantie in Noord Jutland. In Skagen vindt u de beroemde wandelende duin Rabjerg mile en een ander fenomeen is Grenen. De vuurtoren van Skagen is een geliefd onderwerp voor schilders en fotografen mede vanwege de lichtval. Vanaf de vakantiehuizen in Noord Jutland kunt u zorgeloos genieten van een mooie vakantie.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.