Vakantiehuizen in Baden Württemberg

Vakantiehuizen in Baden-Württtemberg zijn mooie vakantiewoningen in Duitsland met alles wat u nodig heeft voor een prettig verblijf. U vindt deze deelstaat in Zuidwest Duitsland, het is een prachtige omgeving met... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Baden Württemberg


Informatie

Vakantiehuizen in Baden-Württtemberg zijn mooie vakantiewoningen in Duitsland met alles wat u nodig heeft voor een prettig verblijf. U vindt deze deelstaat in Zuidwest Duitsland, het is een prachtige omgeving met gastronomie, natuur, cultuur, sfeer en actie samen. U kunt hier op vakantie met prikkelende zintuigen, tijdens een wandelvakantie en een fietsvakantie vanuit een vakantiehuis in Baden-Württtemberg zult u de natuur aan de lijve ervaren. Speciale attracties en vakantie ervaringen zijn hier heel gewoon als u verblijft in een vakantiehuis in Baden-Württtemberg zoals wijn proeven in de heuvels, genieten aan het Bodenmeer maar ook een bezoek aan de autostad Stuttgart. U treft talloze kleine dorpen onderweg als u rondkijkt in de omgeving tijdens een dagexcursie met de auto of fiets vanuit de vakantiehuizen. Een mooi voorbeeld van een attractie in de natuur zijn de grotten van de Zwabische Alb met een genezende functie voor bepaalde ziektebeelden. Boek een van de vakantiehuizen in Baden-Württtemberg voor een gevarieerde vakantie in een schitterende omgeving.

Vakantiehuizen in Baden-Württtemberg voor een cultuurvakantie

Het huren van een vakantiehuis inBaden-Württtemberg is een heerlijke manier van vakantie vieren, zeker als u van cultuur houdt. Dat vindt u hier in alle soorten en maten. De vakantiehuizen in Baden-Württtemberg zijn compleet en gezellig ingericht  zodat u na een dag rondkijken in de omgeving op comfortabel kunt uitrusten. Baden Baden is een prachtige locatie voor een zeer gevarieerde cultuurvakantie vanuit een vakantiehuis. Als u het centrum ingaat en een terrasje pakt, kunt u kennis maken met de plaatselijke specialiteiten tijdens uw culinaire cultuurvakantie, heerlijke wijn en huisgemaakt gebak en wat dacht u van de koolgerechten met bratwurst. Vanuit de vakantiehuizen zou u echt de Trinkhalle uit de 18e eeuw moeten bezoeken, een gebouw aan de rivier met veertien schitterende fresco’s en een mooie zuilengalerij, u treft hier ook een minerale bron. Zo vindt u in Baden-Württtemberg naast de mooie vakantiehuizen een hele oude Rennplatz Iffezheim uit 1858, waar nu nog steeds belangrijke paardenrennen worden gehouden. Tijdens een verblijf in een vakantiehuis in Baden-Württtemberg zult u veel plezier beleven aan uw cultuurvakantie.

Vakantiehuizen in Baden-Württtemberg voor een actieve vakantie

Tijdens een verblijf in een vakantiehuis in  Baden-Württtemberg kunt u onbezorgd genieten van een actieve vakantie. De vakantiehuizen zijn compleet en gezellig ingericht, alles voor een prettige vakantie is aanwezig. De actieve vakantie is zeer de moeite waard. U kunt hierbij denken aan de ontspannen fietsen- en wandelvakantie in de natuur, langs de meren en in de bossen. Zo kunt u vanuit de vakantiehuizen in Stuttgart een aantal tuinen bewonderen, het is een mooie fietsvakantiebestemming en wandelvakantie met het hele gezin waar bij u geniet van elkaar, de rust en de tuinen. Het is een modern park in de vorm van een Groene U, vanaf de oude slottuin, kasteeltuinen uit 1350 tot aan de rivier de Neckar, het Stuttgart planetarium vindt u er ook, in totaal 61 ha aan prachtige natuur in de stad waar u actief van kunt genieten vanuit een vakantiehuis. Tijdens een verblijf in een van de vakantiehuizen in Baden-Württtemberg kunt u op een bijzondere manier genieten van een actieve vakantiehuis.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.