Appartementen in Beieren

Appartementen in Beieren zijn u in staat te verwennen met een gezellige en comfortabele accommodatie. Van hieruit kunt u veel plezier beleven aan Beieren met de prachtige natuurlijke omgeving... Lees meer

Speciale Appartementendeals in Beieren


Informatie

Appartementen  in Beieren zijn u in staat te verwennen met een gezellige en comfortabele accommodatie. Van hieruit kunt u veel plezier beleven aan Beieren met de prachtige natuurlijke omgeving, met de schitterende culturele bezienswaardigheden, met de gezellige actieve vakanties, met de veelzijdige musea en historische monumenten. Het appartement is een prima uitvalsbasis voor een ontdekkingsreis naar al deze attracties van Beieren. Vanuit een appartement is Wurzburg een mooie stad om te bezoeken. De stad staat op de Werelderfgoedlijst als oude bisschopsstad, het is nu een universiteitsstad wat u ook zult ervaren als u het centrum bezoekt. Wurzburg is het begin van de Romantische straat, een mooie route door Beieren, een cultuurvakantie in de natuur. Tijdens een verblijf in een appartement in Beieren zult u veel plezier beleven aan deze stad. Beieren is tevens een prachtige regio die veel mogelijkheden biedt voor een actieve vakantie vanuit een appartement in Beieren.

Appartementen in Beieren voor een cultuurvakantie


Een cultuurvakantie in Beieren en een appartement bieden schitterende mogelijkheden voor een mooie vakantie. Zeker als u bedenkt dat u vanuit een comfortabele appartement genieten mag van een cultuurvakantie in Munchen, het Parijs van Duitsland. Ontdek de mooie bezienswaardigheden tijdens een stedentrip of vanuit uw appartement in de stad. Wat u echt moet zien in Munchen is de Marienplatz met het schitterende Rathaus en het bijzondere uurwerk of de drie Pinakotheken, drie belangrijke musea met kunst van oude meesters, elk met een eigen periode, een fantastische toeristische trekpleister vanuit uw appartement. Bezoek de grootste levensmiddelenmarkt in Munchen, de Viktualienmarkt. Ervaar het Oktoberfest in Munchen aan de lijve en neem deel aan het grootste volksfeest van Europa. In de omgeving van een van de appartementen vindt u de Engelse tuin, de groene long van Munchen, gigantisch en bijzonder met een Chinese tempel en een Japans theehuis en twee musea. De Frauenkirche is het gezicht van de bruisende stad Munchen. Kies voor een appartement in Beieren en voor een speciale vakantie.

Appartementen in Beieren voor een actieve vakantie

Tijdens een vakantieverblijf in een appartement in Beieren zult u al snel ontdekken dat deze regio rijk gezegend is met mooie natuur. Dankzij de gezellige en comfortabele appartement en de fantastische natuurlijke omgeving kunt u hier mooie actieve vakanties in de natuur vanuit de appartementen in Beieren verwachten. Het Beierse woud is toch wel het visitekaartje van Beieren met de rivier de Regen, de hoogste top Grosser Arber van 1456 meter hoog, het is een nationaalpark en in de winter een populair skigebied. De wandelvakantie en fietsvakantie op de mountainbike is een mooi avontuur in het Beierse woud vanuit de appartementen in Beieren. Een mooie wandelvakantie vanuit de appartementen in Beieren is de Rennsteig, een oud pad over de toppen van het centrale Thüringer Wald. Het Karwendelgebergte is deels Beieren en Tirol, de top van meer dan 2500 meter, de oostelijke Karwendeltop is een geweldige avontuurlijke vakantie in de berg. De dalwandeling naar beneden kost u meer dan 11 uur. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van een actieve vakantie vanuit de appartementen in Beieren, aarzel dus niet langer.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.