Appartementen Duitsland

De culturele vakantie vanaf de appartementen in Duitsland is afwisselend en aantrekkelijk. Een bezoek aan Berlijn is hier een mooi voorbeeld van. Lees meer

Speciale Appartementendeals in Duitsland


Informatie

De culturele vakantie vanaf de appartementen in Duitsland is afwisselend en aantrekkelijk. Een bezoek aan Berlijn is hier een mooi voorbeeld van. Het is een van de groenste steden van Europa met parken en water. Het culturele aanbod is dankzij de WOII en de kunst groot en breed. Ontdek Heidelberg en de prachtige omgeving. Het is toeristisch, schilderachtig en gezellig. Een stadwandeling is zeker een aanrader hier en vergeet het kasteel van Heidelberg niet. De Filosofen wandeling is bijzonder en de wijnbouw geeft het landschap extra allure. Bezoek Brandenburg, zeker als u geïnteresseerd bent in de achtergrond van de DDR en Koude Oorlog. Dusseldorf is een andere mooie Duitse stad met groene parken en mooie pleinen zoals de Hofgarten met bomen, vijvers, fonteinen en romantiek of het veelzijdige Nordpark.


Geniet zomer en winter van de Duitse bergen

U kunt zomer en winter van en in de bergen genieten van uw vakantie vanaf de appartementen in Duitsland. Denkt u hierbij aan de Beierse Alpen. Bergbeklimmen en wandelen in het Karwendel in de zomer en wintersport vieren in de winter. Het is niet extreem hoog maar het landschap is ruig. De steile wanden zijn regelmatig voorzien van staalkabels. De bergmeren zijn prachtig en bieden mogelijkheden voor zwemmen, wandelen en picknicken in de zomer en schaatsen in de winter. In het algemeen geldt het zelfde voor gebieden in Duitsland als Sauerland, de Harz met veel cultuur of het Beierse Woud. De hartelijke gastvrijheid relativeert veel van de eventuele natuurlijke beperkingen vergeleken bij Oostenrijk.


De strandvakantie in Duitsland is plezierig voor jong en oud

De strandvakantie vanaf de appartementen in Duitsland hebben meer te bieden dan velen denken. Denkt u hierbij aan de Oostzeekust en de Waddeneilanden. Het eiland Fehmarn is populair aan de Oostzeekust. De surfsport viert hier hoogtij en de gezellige en schone stranden doen de rest. Mede dankzij de mooie zandduinen is het een zeer kindvriendelijke omgeving. Heiligendamm is de oudste badplaats met een gezellige promenade en een mooi zandstrand. De witte historische huizen zijn prachtig. Kuhlungsborn is de grootste badplaats in Vorpommern. Vanaf de pier kunt u kiezen voor diverse excursies. Het Timmerdorfer Strand is leuk voor sportievelingen en gezinnen vanwege de vele strandactiviteiten. Denk ook aan de eilanden zoals Rugen, Hiddensee en Usedom. Zowel de natuur, de rust als de watersport is goed vertegenwoordigd in Duitsland.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.