Appartementen in Sauerland

Appartementen in Sauerland bieden fantastische mogelijkheden voor het hele gezin. Of u nu op zoek bent naar actie, sport en spel of rust en natuur, u vindt het vanuit de appartementen in Sauerland. Lees meer

Speciale Appartementendeals in Sauerland


Informatie

Appartementen in Sauerland bieden fantastische mogelijkheden voor het hele gezin. Of u nu op zoek bent naar actie, sport en spel of rust en natuur, u vindt het vanuit de appartementen in Sauerland. De appartementen in Sauerland zijn multifunctioneel en gezellig waardoor iedereen zich snel thuis zal voelen. De vakantie in Sauerland heeft vele gezichten, zo kunt u genieten aan een cultuurvakantie en architectuur in Brilon met het mooie marktplein, de vakwerkhuizen, de oude bron en de historische kerk van het stadje waar u overigens heel gezellig kunt winkelen. U kunt ook kiezen voor een bezoek aan een van de meren in het Sauerland zoals het Diemel- en Biggemeer. Hier kunt u vanuit de appartementen in Sauerland genieten van een actieve vakantie in de natuur, een watersportvakantie met zeilen, surfen en zwemmen. Afhankelijk van uw vakantiewensen en mogelijkheden kunt u vanuit een appartement in Sauerland kiezen voor een vakantie die bij u past.


Appartementen in Sauerland voor een cultuurvakantie


Tijdens een vakantie in een appartement in Sauerland is een cultuurvakantie een goede keus als u van gezelligheid en afwisseling houdt. De appartementen in Sauerland bieden sfeer en comfort, terwijl de uitnodigende cultuurvakantie u kennis laat maken met Sauerland. Attendorn is een stad in het dal bij Bigge en u vindt hier de topattractie in de vorm van de Attagrotten, het bestaan hiervan gaat 1000 jaar terug. Vanuit de appartementen in Sauerland vormen ze een toeristische attractie samen met de parochiekerk in Attendorn en het Heimatmuseum. Vanuit de appartementen in Sauerland moet u de druipsteengrotten  uit 1907 gezien hebben, met 45 kleine afdelingen met grote natuurwonderen. Een mooier voorbeeld van een cultuurvakantie in de natuur vanuit de appartementen in Sauerland zult u niet vinden. De omgeving is eveneens het bekijken waard, tijdens een wandeling kunt u heel ontspannen rondkijken in de dorpjes. Bezorg uzelf een unieke cultuurvakantie en kies voor een appartement in Sauerland.

Appartementen in Sauerland voor een actieve vakantie


Een actieve vakantie vanuit de appartementen in Sauerland is zeer de moeite waard, zeker als u van natuur en een beetje actie houdt. Zo vindt u zeer bijzonder wandel- en fietsvakanties vanuit de appartementen in Sauerland. Eerst de wandelvakantie,  u kunt kiezen voor een schitterende wandelvakantie in de natuur bij Kahle Asten, gelijk de hoogste bergtop van Sauerland op 840 meter hoogte, de wandelmogelijkheden zijn schitterend vanuit de appartementen in Sauerland. De toren is de bonus van deze locatie en biedt een fantastisch uitzicht over de omgeving. Vanuit de appartementen in Sauerland is Winterberg een mooie vakantiebestemming met prachtige wandelvakanties in de zomer, met prachtige wintesportvakanties en het kuuroord staat het hele jaar klaar voor u. U kunt ook kiezen vanuit de appartementen in Sauerland voor Bike Arena Sauerland met een fietsaanbod van Willingen tot Brilon en Eslohe, met routes van 40 km, met hoogteverschillen, dwars door de natuur en dorpen, in diverse moeilijkheidsgraad. Een fiets- en wandelvakantie vanuit de appartementen in Sauerland is een onvergetelijk avontuur.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.